HYPOCRISY VYDAJÚ V OKTÓBRI DVD Z BULHARSKEJ SOFIE

HYPOCRISY vydajú nové DVD. SEPULTURA zverejnila video z aktuálneho turné. Jonovi Lordovi (ex – DEEP PURPLE) diagnostikovali rakovinu. FOREIGNER vydajú nový album. Paul Stanley (KISS) má ďalší prírastok do rodiny.
Radostná správa prišla z tábora HYPOCRISY. Kapela okolo Petra Tägtgrena vydá 14. októbra DVD s názvom Hell Over Sofia – 20 Years of Chaos and Confusion. DVD sa dostane na trh vďaka vydavateľskému gigantovi Nuclear Blast. Záznam na disku pochádza z 27. februára 2010 v Blue Box Clube v bulharskej Sofii a bude na ňom 15 skladieb. Dav v Bulharsku bol podľa kapely jedným z najlepších v ich histórii. DVD však bude okrem tohto koncertu obsahovať aj jeden a pol hodinový dokument, ktorý poodhalí 20 rokov kariéry tejto dnes už legendy. Podľa slov gitaristu Mikaela Hedlunda odhalí tento dokument viaceré skryté tajomstvá kapely a budete mať možnosť vidieť nikdy nevidené obrázky a klipy.

Legendárna SEPULTURA zverejnila 10 minútové video z ich tohtoročného Európskeho turné. Toto nepochybne zaujímavé video nájdete pod dnešnými novinkami.

Bývalému klávesákovi a jednému zo zakladajúcich členov DEEP PURPLE Jonovi Lordovi , ktorý kapelu opustil v roku 2002, diagnostikovali rakovinu. Lord sa nechal počuť, že aj počas liečby neprestane skladať novú hudbu. V jeho boji mu držíme palce.

Kapela FOREIGNER vydá 23. septembra nový album nazvaný Acoustique prostredníctvom vydavateľstva earMusic.

Dnes vám prinesieme aj radostnejšiu správu. Podľa serveru People.com sa spevákovi a gitaristovi Paulovi Stanleymu (KISS) a jeho manželke Erin narodila 9. augusta dcérka Emily Grace, ktorá je už ich štvrtým dieťaťom.