KISS PREZRADILI NÁZOV NOVÉHO ALBUMU

KISS prezradili názov nového albumu. GOD DETHRONED sa naposledy spolu predstavia ne festivale 70,000 Tons of Metal. DAYLIGHT DIES dokončujú písanie nových skladieb. Paul Di Anno hosťuje v jednej skladbe gréckej kapely PRASSEIN ALOGA. Slováci KHADAVER zverejnili novú skladbu. REBELLION majú nového bubeníka.
Rockové legendy KISS prezradili názov nového albumu! Pokračovateľ nahrávky Sonic Boom z roku 2009 sa bude volať Monster a vyjde začiatkom budúceho roka.Podľa slov Genea Simmonsa bude nový album silnejší ako jeho predchodca a bude spojením albumov Destroyer a Revenge.

Holanďania GOD DETHRONED sa naposledy pokope predstavia nabudúci rok, kedy sa predstavia na festivale 70,000 Tons of Metal, ktorý sa koná na luxusnej lodi.

Američania DAYLIGHT DIES dokončujú s písaním nových skladieb pre ich štvrtý album. Kapela dokončila 9 skladieb, ale ešte nie je isté, či sa všetky objavia na novom albume. Do štúdia sa kapela odoberie v októbri.

Bývalý spevák IRON MAIDEN Paul Di Anno nahral jednu skladbu s gréckou kapelou PRASSEIN ALOGA. Skladba sa volá See the Bodies a objaví sa na pripravovanej novinke Midas Touch, ktorá sa má objaviť na scéne ešte do konca tohto roka.

Prešovčania KHADAVER predstavili na svojom YouTube kanáli novú pieseň 21st Century Antichrist. Záznam pochádza zo sabinovského mini festu Bloodline Open Air 2011. Pieseň sa má objaviť na pripravovanom CD, ktoré zatiaľ nesie len pracovný názov Opus Novum. Kapela zároveň na svojom Facebook profile (www.facebook.com/khadaver) zverejnila už tretiu časť studio reportu z nahrávania tohto albumu.

Český bubeník David Faifer opustil nemeckú kapelu REBELLION. Kapela si za neho už našla náhradu. Novým bicmenom sa stal Matthias Karle. Jedným z hlavných dôvodov Faiferovho odchodu bola vzdialenosť medzi Českom a Nemeckom, kvôli ktorej prakticky nemohli spoločne skúšať.