HVIEZDAMI CORE NIGHT 2 BUDÚ THROUGH THIS DEFIANCE

CORE NIGHT pt.2

THROUGH THIS DEFIANCE ( L.A. HC  – USA)
SAPROPHYTE ( PO HC – SVK)
SILVESTER 69 ( KE – ROCK & DEBILY)

31.8.2011 (streda) !!! POZOR!!! Na druhý deň je voľno!!!
PREŠOV – PUMPA MUSIC CLUB, start : 19 hod, vstup : 4 €
http://www.facebook.com/event.php?eid=121034064662385

Na posledný augustový deň sme pripravili hardcore akciu a pokračujeme tak v Core Night.

Síce po polroku, ale predsa. Na prvej core noci v košickom Collosseu nás poctili návštevou Angličania KILL EM DEAD COWBOY, tentokrát to bude návšteva spoza oceánu, priamo zo slnečnej Californie a to rovno z centra showbiznisu z Los Angeles. Core night part.2 sa bude konať tentokrát v prešovskom Pumpa Music Clube.

Ide o kapelu THROUGHT THIS DEFIANCE, ktorá bola založená na konci roku 2009 bývalími  členmi kapiel ako SKATE TACTIC, HIOODS či SUFFOKATE. V decembri 2010 vydali prvý album, ktorý podporujú neustálym koncertovaním. Album pod názvom  Hostility Towards The Opposition  bol vydaný u vydavateľstva Our Blood Records. Ide o návrat ku klasickému hardcoreu z 90.rokov obohatený o dva vokály. Za zmienku tiež stojí, že na gitaru hrá pôvabná dievčina, ktorá sa s tým vôbec neserie.

V roku 2010 kapela absolovovala dve americké turné po boku legendy SKAREHEAD a ďalšie tour po Južnej Afrike, Japonsku a Kanade. TTD po skončení tohtoročného jarného tour, ktoré trvalo tri mesiace využili letnú prestávku na písanie nového materiálu, z ktorého by mali už niečo predstaviť aj na tomto aktuálnom turné.

Ako hlavný support sa predstavia podobne ako aj na jedničke core night prešovčania SAPROPHYTE. Myslím, že túto stálicu slovenského hardcoeru netreba nejako zvlášť predstavovať. Predsa len, ak niektorí nevedia o čo ide, tak kapela má na svojom konte tri albumy a nespočetné množstvo koncertov s kapelami ako SICK OF IT ALL alebo BORN FROM PAIN.

Kapela, ktorá otvorí celý večer sa nesie v duchu Silvestra z roku 1968, kedy odprezentovali svoje nezabudnuteľné songy páni Lasica, Satinský a spol. Je to prerábka ich vtipných textov do Punk and Rollu, plus ďalšie šlágre, ktoré ste mohli počuť v nezabudnuteľnej tv relácií Repete. Práve preto má kapela názov SILVESTER 69. Môžete sa tešiť sa na riadnu tancovačku a odporúčam nenechať si ujsť túto kapelu!

www.myspace.com/throughthisdefiance
www.facebook.com/TTDHARDCORE
www.saprophyte.sk
www.facebook.com/eplbookingagency
www.facebook.com/pages/PUMPA-MUSIC-CLUB/201584879547


Tlačová správa