LACUNA COIL DOKONČILI NOVÝ ALBUM

LACUNA COIL dokončili nový album. LAMB OF GOD pripravili nový dokument. SLAYER si pripomínajú zaujímavé výročie.
Talianska metalová formácia LACUNA COIL na čele so speváčkou Cristinou Scabbia oznámila, že práce na ich novom štúdiovom albume sú hotové. Novinka, ktorá bude niesť názov Dark Adrenaline bude obsahovať dvanásť skladieb a pilotným singlom bude skladba Trip The Darkness, ktorej úryvok vám ponúkame na konci dnešných noviniek. Album vyjde 24. januára prostredníctvom Century Media Records. Cristine sa vyjadrila, že vydanie albumu sa muselo trochu posunúť a bola z toho veľmi nervózna. Z albumu má však veľmi dobrý pocit a verí, že je to najlepší album, aký kapela zložila. Najväčšiu radosť z neho vraj budú mať skalní fanúšikovia kapely, pretože album odzrkadľuje to, kým v skutočnosti sú. Na svoje si však prídu aj noví fanúšikovia, pretože album je nabitý energiou a temnotou zároveň.

Američania LAMB OF GOD chystajú budúci rok veľké turné po Spojených štátoch. Svojich fanúšikov však nepotešia len koncertovaním. Kapela sa rozhodla, že počas turné natočí dokument o svojich fanúšikoch. V každom meste, kde budú vystupovať, si kapela vyberie jedného fanúšika a strávi s ním celý deň, aby videla, ako žije a ako hudba LAMB OF GOD ovplyvňuje jeho každodenný život. Kapela zavíta do domu a aj do práce fanúšika a všetko sa to bude nakrúcať na dokumentárne DVD. Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom videa, v ktorom by mali čo najlepšie vysvetliť, prečo by si kapela mala vybrať práve ich.

Zaujímavé výročie si včera pripomenula legendárna thrash metalová formácia SLAYER. Včera totiž uplynulo neuveriteľných 25 rokov od vydania ich tretieho štúdiového albumu Reign In Blood. Album bol vydaný 7. októbra 1986 prostredníctvom vydavateľstva Def Jam Recordings a bol prvým albumom, na ktorom sa producentsky podieľal Rick Rubin. Nahrávka zožala obrovský úspech ako u fanúšikov, tak aj u hudobných kritikov a pre SLAYER bola vstupnou bránou do siene slávy metalu. Niektorí hudobní kritici tento album radia k najdôležitejším a najprelomovejším vo svete heavy a thrash metalu.