UNLEASHED A TERRORIZER DOKONČILI NOVÉ ALBUMY

UNLEASHED a TERRORIZER dokončili nové dosky. MORBID ANGEL zverejnili trailer na ich novú kompiláciu. Členovia CATAMENIA založili novú kapelu. BLACKFINGER majú nove video a LIVING SACRIFICE nové DVD. CRYSTAL VIPER pripravujú nový materiál.
Švédski metaloví veteráni UNLEASHED skončili s nahrávaním ich už v poradí jedenásteho štúdiového album, ktorý uzrie svetlo sveta na jar 2012, samozrejme cez Nuclear Blast Records. Johnny Hedlund momentálne chvíle komentoval nasledovne: „Sme hotoví s väčšinou materiálu, zvyšné vokály boli natáčané posledný týždeň a všetci sme veľmi spokojní. Teraz budeme tráviť väčšinu času s mixovaním a vytváraním brutálneho zvukového kabátu!“ Dodajme, že zatiaľ posledný album As Yggdrasil Trembles vyšiel v roku 2010 a za prvý týždeň sa z neho predalo v USA okolo 600 kusov.

Grindcorová legenda TERRORIZER nedávno dokončila nahrávanie svojho nového albumu Hordes Of Zombies, ktorého vydanie je stanovené na 24. februára 2012 cez vydavateľstvo Season Of Mist. Na novinke sa podieľali aj David Vincent a Pete Sandoval (MORBID ANGEL).

MORBID ANGEL zverejnili trailer na ich chystané 2 CD, na ktorom sa objavia remixy skladieb z ich posledného albumu Illud Divinum Insanus. Na tejto kompilácií sa predstaví až 39 hudobníkov. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Ari Nissilä a Toni Kansanoja, dvaja členovia kapely CATAMENIA vstúpili do nového projektu s názvom DEVILSENT. V ňom sa objavia takisto členovia kapiel CHARON či BURNING POINT. Chalani popisuje hudobný štýl kapely nasledovne: „Naša muzika unikátne kombinuje zabijácke riffy a bicie, heavy basové linky a variabilný vokál. Refrény sa vám zarežú do hlavy a už tam ostanú!

BLACKFINGER, stoner doom metalová banda zo Chicaga, zverejnila promo video pre ich debutový singel All The Leaves Are Brown. V kapele pôsobí dobre známy spevák Eric Wagner (ex-Trouble). Singel je k dispozícií cez iTunes. Video nájdete pod novinkami

LIVING SACRIFICE sa vracajú s úplne novým DVD pomenovaným In Finite Live, ktorého dátum vydania je stanovený na 9. december tohto roku. Hlavnú kostru nosiča bude tvoriť koncert z Pomony (Južná Kalifornia), bonusy budú naopak zahŕňať klasické zákulisné zábery, dokument z natáčania posledného albumu The Infinite Order a takisto ďalších šesť live skladieb.

Poľská heavy metalová kapela CRYSTAL VIPER vypustila do sveta správu ohľadom ich nové albumu, ktorý dostal názov Crimen Excepta a svoju relatívnu podobu dostane už koncom tohto roka, kedy kapela vstúpi do štúdia. Album bude podľa všetkého koncepčný a bude sa venovať čiernej mágií, čarodejniciam, a to všetko okorenené fikciou skĺbenou s historickými udalosťami. Nahrávku zastreší AFM Records.