Vyhrajte nový album Gammy Ray – To the Metal

Náš server pripravil spoločne s agentúrou EPG súťaž pre našich čitateľov o nový album Hansenovej kapely Gamma Ray To the Metal. Stačí ak odpoviete na 3 ľahké otázky a pošlete ich na mail: stillborn83@gmail.com a možno sa šťastie usmeje práve na Vás. Práve v dnešnej dobe má originál CD ešte väčšie čaro ako dakedy….
Recenziu na album týchto nemeckých melodikov si môžete prečítať TU. Ponúkame Vám však na novinku To the Metal aj pohľad hlavného organizátora koncertov Gammy Ray na Slovensku Jána "Amoka" Poliaka. Kapela podľa všetkého potrebuje turné ako živú vodu. Mimo pódia (pred turné) "zdecimovaná" trojštvrtinka Gammy (nepriazňou situácie: vydavateľstvo, úpadok CD…) Hansen (gitara spev) – Schlächter (bass) – Richter (gitara, klávesy) a jediný optimista pred turné, usmievavý Daniel Zimmermann (bicie) ožíva pri prvej odovzávke energie z publika a už to ide… Gamma Ray opäť potvrdzuje povesť ťahúňa v speedmetalovom ranku a koncertne neporaziteľných víťazov…

Album Gamma Ray ozvláštňuje svojím nenapadobiteľným prejavom aj Michael Kiske…Hansenov kolega z čias Helloween a Keeper albumov. Skladba All You Need to Know, ale aj ďalšie skladby Rays, posúva hudbu Gammy až ku thrashmetalovej víchrici a ukazuje posun kapely k rezkejšiemu poňatiu hudby, po dvoch mierne stagnujúcich albumoch. Celkovo To the Metal srší energiou, ktorú fanúšikovia od Rays čakajú a dočkajú sa jej naživo až v piatich kúskoch. Ostatné bude výber toho naj od Gammy plus spomienka na Helloween. Fanúšikovia po koncerte určite budú mať dvojdňovú prestávku vyplnenú snahou a vylúdenie akéhokoľvek zvuku podobnému reči… My ešte doplníme, že turné nazvané To the Metal Tour 2010 navštívi Prešov, Žiar nad Hronom a Bratislavu.

Poďme už, ale k súťažným otázkam:

1. Kedy a kde hrala Gamma Ray prvýkrát na Slovensku ?
2. Kedy a kde hrala Gamma Ray u nás zatiaľ poslednýkrát ?
3. Hrala Gamma Ray na Slovensku v tej istej zostave ?

Odpovede teda posielajte na mail stillborn83@gmail.com do budúcej stredy 24. februára. V maili prosím uveďte vaše kontaktné údaje spolu s adresou a telefónnym číslom. Výhercu a správne odpovede zverejníme vo štvrtok 25. februára. Do predmetu správy napíšte "Súťaž Gamma Ray". Odpovede stačí ak pošlete iba v tvare – číslo otázky a odpoveď.