CHYSTÁ SA 3D FILM O METALLICE

METALLICA zamierila už aj do Hollywoodu. CALIBAN a NAPALM DEATH s zverejnili nové skladby. Informácie o pripravovanom albume VAN HALEN.
Legendárna METALLICA po experimente s albumom Lulu mieri na filmové plátna. Na oficiálnej stránke kapely sa objavil oznam, ktorý potvrdzuje dohady z posledných dní, že sa chystá 3D film a tejto americkej legende. Veľa informácií zatiaľ nemáme, kapela prezradila zatiaľ len to, že sa začína spolupráca s produkciou a že film sa do kín dostane niekedy v budúcom roku. Bližší obsah zatiaľ tiež nie je známy, ale kapela sľubuje, že o novinkách zo zákulisia filmu bude fanúšikov pravidelne informovať.

Po neuveriteľných štrnástich rokoch sa fanúšikovia americkej hard rockovej formácie VAN HALEN dočkajú ďalšieho štúdiového albumu. Novinka s názvom A Different Kind of Truth sa do predaja dostane 7. februára prostredníctvom vydavateľstva Interscope. Na albume sa bude nachádzať trinásť skladieb.

Nemecká formácia CALIBAN vydá svoj album taktiež začiatkom februára, jeho názov bude I am Nemesis. Album s poradovým číslom osem bude obsahovať dvanásť skladieb a kapela sa rozhodla jednu z nich fanúšikom už teraz. Skladu Dein R3.ich si môžete zadarmo stiahnuť na tejto adrese (je potrebné zaregistrovať svoj e-mail).

Novú skladbu z pripravovaného albumu sa rozhodla vydať aj americko-britská formácia NAPALM DEATH. Skladba Leper Colony sa bude nachádzať na v poradí už štrnástom štúdiovom albume Utilitarian, ktorý sa na európske pulty dostane 27. februára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Novú skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze.