DEATHMETALOVÝ MASAKER V ČELE S KRISIUN MIERI DO KOŠÍC

KRISIUN – /death metal – BRA/
MALEVOLENT CREATION – /death metal – USA/
VITAL REMAINS – /death metal – USA/

Sobota 28.1. 2012 Košice, Collosseum

Vstupné: v Colloseu 15 Eur, Ticketportal: 17 Eur

Košice zažijú koncom januára skutočný deathmetalový masaker, keď sa v sobotu 28. januára predstavia rovno tri obrovské mená death metalu. Prvými z nich sú Brazílci KRISIUN, ktorí predstavia svoj výborný nový album The Great Execution. Niektorí z vás si možno pamätajú ich výborné vystúpenie v Spišskej Novej Vsi a tentokrát sa vracajú opäť na východ Slovenska s novým materiálom a fanúšikom predvedú bez pochýb hotovú smršť.

Druhými headlinermi večera sú Američania MALEVOLENT CREATION, ktorí patria k jedným z najkultovejších kapiel 90. rokov, keď pomáhali definovať samotný death metal. Zaznieť by mali hlavne skladby z dvoch prvých albumov Retribution a The Ten Commandments. Ďalšou americkou deathmetalovou legendou budú VITAL REMAINS na čele s Tonym Lazarom, ktorí tiež oznámili, že sa na tomto turné povenujú najmä starším záležitostiam. Na Slovensko sa vracajú po dlhých siedmych rokoch, keď potešili svojich fanúšikov v Žiline a verme tomu, že teraz nebudú o nič horší! Túto silnú trojicu doplnia Austrálčania TRUTH CORRODED.

V najlepší koncertný deň – v sobotu – sa teda bude konať skutočná deathmetalová slávnosť! Žiaden deathmetalista by si ju nemal nechať ujsť!

Tlačová správa