LAMB OF GOD PONÚKAJÚ NOVÝ TRAILER, NIGHTWISH NOVÝ SINGEL

LAMB OF GOD navnaďujú novým trailerom. NIGHTWISH vydajú nový singel. BENEATH THE MASSACRE vypúšťajú ochutnávku. VIRGIN STEEL natočili „zaujímavý“ videoklip. KAMELOT pripravujú nové headlinerské turné. LEGION OF THE DAMNED vydajú reediciu debutového albumu. CRIMES OF PASSION makajú na novinke.
Americká škola metalu LAMB OF GOD zverejnila trailer na ich nový album Resolution. V traileri zaznieva novučičká skladba King Me, v ktorej hosťuje orchester a operná speváčka Amanda Munton. Dodajme, že nahrávka vyjde už 24. januára.

V poradí druhým singlom z albumu Imaginaerum svetoznámych NIGHTWISH sa stáva balada The Crow, The Owl And The Dove. Singel bude k dispozícií 2. marca cez Nuclear Blast Records. Tracklist obsahuje tri verzie tejto skladby a dve verzie bonusovej The Heart Asks Pleasure First. Artwork nového singla nájdete pod dnešnými novinkami.

Kanadská mlátička BENEATH THE MASSACRE vypustila do obehu novú skladbu s názvom Symptoms z chystaného albumu Incongruous. Nahrávka vyjde 14. februára a ochutnávku z nej si môžete vypočuť na tomto linku.

Ak sa chcete schuti  zasmiať, tak odporúčame nový videoklip VIRGIN STEEL ku skladbe Perfect Mansion. Skladba bola originálne vydaná na nosiči Age Of Consent, a to ešte v roku 1997, avšak nedávno kapela vypustila do sveta reedíciu tejto nahrávky pod SPV/Steamhammer. Veľmi zábavné video nájdete pod dnešnými novinkami.

KAMELOT informujú o chystanom turné na podporu ich ešte stále pripravovanej novinky. Headlinerské turné začne v Holandsku, a to v novembri tohto roka. Kto však zastúpi Roya Kahna na poste speváka zatiaľ nevedno.

Keď sme pri tých nových vydaniach, tak Holanďania LEGION OF THE DAMNED zaspomínajú na svojho nebohého basgitaristu Twana Fleurena, keď znovu vydajú debutový album Malevolent Rapture. Fleuren spáchal v máji minulého roka samovraždu.

CRIMES OF PASSION (hard rock/metal) z Británie vydajú To Die For už 17. februára 2012 cez DR2 Records. Kapela na nahrávke spolupracovala s Charlie Bauerfiendom (BLIND GUARDIAN, HELLOWEEN) a prvým singlom sa stane skladba Blown Away.

 

RESOLUTION 1.24.12 from Lamb of God on Vimeo.