ELUVEITIE ZVEREJNILI NOVÝ KLIP, MOONSPELL NOVÝ ARTWORK

ELUVEITIE nahrali už druhý videoklip z pripravovanej novinky. MOONSPELL zverejnili artwork nového albumu. DEVIN TOWNSEND plánuje nahrať ďalšie tri albumy. CHIMAIRA v skúšobni s posilami. Ku KILLSWITCH ENGAGE sa vracia bývalý spevák Jesse Leach. STEELWING majú nový klip.
ELUVEITIE nahrali už druhý videoklip k ich novinke Helvetios! Po skladbe Rose For Epona sa kapela rozhodla nahrať klip ku piesni Havoc. Dodajme, že spomínaný nový album Helvetios vychádza v Európe už 10. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records a nový klip nájdete pod dnešnými novinkami.

MOONSPELL odtajili artwork chystanej nahrávky Alpha Noir. Kapela dodala: „Zložitý, úžasný a symbolický výtvor má na svedomí Seth Siro Anthon, grécky umelec, ktorý spolupracoval s nami už na albume Night Eternal. Peklo sa rozpúta už 27. apríla cez Napalm Records! Zanechajte svoj komentár na našej Facebook stránke!!

Kanadský génius DEVIN TOWNSEND pracuje na sérií troch albumov. Oznámil to cez svoje oficiálne diskusné fórum, kde prezradil nejaké informácie. Máme tak čakať jemne melancholický album plný množstva ľahko stráviteľných piesní, album v štýle Johnnyho Casha či epický album v štýle veľkofilmu alá hudobné sci-fi. Máme sa teda načo tešiť!

Polorozpadnutá CHIMAIRA zverejnila video, ktoré zachytáva skúšku už s novými členmi v zostave. Kapela sa tak pripravuje na Australias Soundwave Festival a na pár vystúpení po Európe. Video nájdete pod novinkami.

Do metalcorovej brúsky KILLSWITCH ENGAGE sa vracia spevák Jesse Leach. Ten zaplnil miesto po odchode Howarda Jonesa (kvôli chorobe) a kapela v súčasnosti nahráva nový album a plánuje turné po Európe. Leach bol členom kapely v rokoch 1999 až 2002.

Metaloví klasici STEELWING natočili video ku skladbe Full Speed Ahead!. Tá sa nachádza na poslednom albume Zone Of Aliennation, ktorý vyšiel pod Noiseart Records. Video hľadajte pod dnešnými novinkami.