NOVINKY Z TÁBOROV MÖTLEY CRÜE, NILE ALEBO EX DEO

MÖTLEY CRÜE nahrávajú novú pieseň. NILE dokončili nahrávanie nového albumu. Mariangela „Mary“ Demurtas (TRISTANIA) bude hosťovať na novom albume EX DEO. Magnus Karlsson sa nezúčastní nadchádzajúceho turné kapely PRIMAL FEAR. NACHTMYSTIUM začali nahrávať nový album. Gothická kapela ELIS ukončila svoju kariéru. Česká kapela SKLEPMASTER plánuje natočiť živé DVD.
Veteráni MÖTLEY CRÜE vstúpili do štúdia The Atrium, ktoré vlastní bubeník tejto legendy Tommy Lee, kde začali nahrávať úplne novú skladbu. Nová pieseň by mala vyjsť súbežne s odštartovaním letného turné kapely.

Deathoví NILE oznámili, že dokončili nahrávanie nového albumu. Na programe je teraz mixovanie nového a stále zatiaľ bezmenného albumu. Viac informácií zatiaľ Karl Sanders a spol. nezverejnili.

Speváčka Mariangela „Mary“ Demurtas (TRISTANIA) bude hosťovať na pripravovanom albume EX DEO. Maurizio Iacono (KATAKLYSM) dokončil nahrávanie vokálov pre novinku nazvanú Caligula.

PRIMAL FEAR oznámili, že na nadchádzajúcom turné im bude chýbať gitarista Magnus Karlsson kvôli rodinným záležitostiam. Na turné ho nahradí Constantine z nemeckej kapely MYSTIC PROPHECY.

NACHTMYSTIUM nedávno vstúpili do štúdia, kde začali nahrávať nový album Silencing Machine, ktorý vyjde 31. júla prostredníctvom Century Media Records.

Lichtenštajnská gothická formácia ELIS ohlásila koniec aktívnej kariéry. Pred pár dňami opustila kapelu švajčiarska speváčka Simone Christinat (LEGENDA AUREA, FELONY), ktorá do nej nastúpila len pred 8 mesiacmi. Kapela to však nemala jednoduché, pretože ich pôvodná speváčka Sabine Dünser zomrela v roku 2006, keď dostala počas skúšky kapely krvácanie do mozgu a nasledujúci deň zomrela v nemocnici. Po všetkých strastiplných cestách sa rozhodli ostatní členovia nepokračovať v kariére ELIS, ktorá sa zastavila na 4 štúdiových albumoch. 

Už 30.března se v KD Dolní Benešov koná již sedmé Prajzske Rockové Jaro. Tato kultovní akce však letos nabude rovnou apokalyptických rozměrů, neboť kapela SKLEPMASTER na ní bude točit live DVD ke svému pátému výročí. Můžete se těšit na jedinečné kulisy v postapokalyptickém stylu, dech beroucí výpravu, špičkový zvuk, ohnivé překvapení a neopakovatelnou atmosféru, to vše snímané 5 profi kamerami ve fullHD rozlišení. Na PRJ vystoupí i další skvělé kapely jako MALIGNANT TUMOUR, HELPNESS, nebo FORREST JUMP. Přijďte i vy podpořit tuto velkolepou show. 30.03.2012 od 19:00 je PRAJZSKE ROCKOVÉ JARO opět tady, …aneb staňte se i vy živou kulisou apokalypsy!!! – Tlačová správa. Pod novinkami nájdete aj plagát tejto akcie.