DEVIN TOWNSEND PROJECT vydajú v júli DVD z Plovdivu. Správy aj od MASTODON, MARDUK a iných

DEVIN TOWNSEND PROJECT vydá nové DVD. MASTODON, AT THE GATES a CANCER BATS s novými klipmi. MARDUK zverejnili novú pieseň. OVERKILL sa chystajú do štúdia. LAMB OF GOD a DEVILDRIVER ponúkajú ochutnávky z cover albumov.

DEVIN TOWNSEND PROJECT

DEVIN TOWNSEND PROJECT vydá 6. júla nové DVD „Ocean Machine – Live at the Ancient Roman Theatre Plovdiv“. Materiál na tento živák na nahrával 22. septembra 2017 v Rímskom divadle v bulharskom Plovdive. Ako už názov napovedá, Devin Townsend tu odohral album „Ocean Machine“ v celej dĺžke pri príležitosti jeho dvadsiateho výročia.

DEVIN TOWNSEND PROJECT – Ocean Machine – Live at the Ancient Roman Theatre Plovdiv

Americká formácia MASTODON sa prezentuje novým videoklipom k piesni „Clandestiny“, pochádzajúcej z ich stále aktuálnej radovky „Emperor of Sand“. O réžiu animovaného videoklipu sa postaral Ariel Costa.

Švédski black metalisti MARDUK zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Werwolf“ z chystanej štúdiovky „Viktoria“, ktorá vyjde 22. júna u vydavateľstva Century Media Records.

Thrash metalisti OVERKILL sa v najbližších týždňoch odoberú do štúdia, aby nahrali nástupcu poslednej nahrávky „The Grinding Wheel“ z roku 2017. Zatiaľ nepomenovaná novinka by mala vyjsť vo februári 2019.

Deatheri AT THE GATES natočili nový klip k songu „Daggers of Black Haze“ z nového albumu „To Drink from the Night Itself“. Ten sa na pulty predajní dostane 18. mája vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Formácia LAMB OF GOD vypustila do sveta cover skladbu „Kerosene“ od formácie BIG BLACK z ich chystaného albumu coverov „Legion: XX“, ktorý však vyjde pod hlavičkou BURN THE PRIEST, čo bol prvotný názov kapely v období rokov 1994-1999. Spomínaný album vychádza 18. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kapela DEVILDRIVER vydá 6. júla (Napalm Records) album coverov zo žánru country a blues s názvom „Outlaws ´Til the End“, z ktorého zverejnila ochutnávku v podobe piesne „Country Heroes“, pôvodne od Hanka Williamsa III., ktorý vo verzii od DEVILDRIVER aj hosťuje.

Kanaďania CANCER BATS majú vonku animovaný klip ku skladbe „Gatekeeper“ z ich čerstvej radovky „The Spark That Moves“.