CHYSTÁ SA ALBUM NA POČESŤ OZZYHO OSBOURNA

Rockové a metalové hviezdy nahrajú album na počesť OZZYHO OSBOURNA. Bývalý bubeník KISS, Peter Criss vydá autobiografiu. AFTERBLOOD zverejnili novú skladbu. SLASH spolupracuje s bývalým kolegom z GUNS N´ ROSES na ďalšom albume. Členovia CATALEPSY založili novú kapelu. 
Metalové a rockové hviezdy sa spojili a rozhodli sa zložiť poctu ich kolegovi, legendárnemu OZZYMU OSBOURNOVI. Piateho júna vďaka vydavateľstvu Versailles Records vyjde pod názvom No More Tears: A Millenium Tribute To Ozzy Osbourne – 1971 – 2012 špeciálny album venovaný Ozzymu Osbournovi. Album bude prierezom Ozzyho bohatej, štyridsaťročnej kariéry až na troch CD diskoch.Okrem jeho sólových skladieb sa samozrejme na albume budú nachádzať aj skladby jeho bývalej kapely BLACK SABBATH. A kto sa na tejto pocte Ozzymu bude podieľať? Samé zvučné mená ako napríklad Vince Neil (MOTLEY CRUE), Chris Poland (MEGADETH), Eric Singer (KISS, BLACK SABBATH), Keri Kelli (ALICE COOPER, SLASH´S SNAKEPIT) a množstvo ďalších. Album tak sľubuje naozaj unikátny zážitok a bude cenným artiklom v zbierke nie len Ozzyho fanúšikov, takýto skvost bude určite zaujímavý pre širokú metalovú verejnosť. Tento projekt už má aj k pripravovanému albumu aj cover.

Peter Criss, pôvodný bubeník legendárnej kapely KISS vydá svoju autobiografiu 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Simon & Schuster. Kniha bude niesť názov Makeup To Breakup a podľa slov Petra nebude len o sexe, drogách a rock n´ rolle, aj keď na tieto časti sa čitateľ môže tešiť tiež. Kniha je ale o celom Petrovom živote. O jeho rodičoch, o tom, ako vyrastal, ako sa dostal do Brooklynu a stal členom rôznych gangov, ako sa dostal k drogám a ako sa z nich dostal, ale aj o rakovine, ktorú Peter pred štyrmi rokmi úspešne porazil. Aj to bolo motiváciou pre napísanie knihy, o ktorej Peter tvrdí, že je to prierez jeho skvelým životom a verí, že sa čitateľom bude páčiť.

AFTERBLOOD je nová grécka trash/death metalová kapela so speváčkou za mikrofónom a ich debutový album Of Unsound Minds by mal výjsť už čoskoro. Album bude obsahovať dvanásť skladieb a jednu z nich, Beyond, sa kapela rozhodla zverejniť skôr a my vám ju ponúkame taktiež, ako ochutnávku tvorby tejto novej kapely.

Legendárny gitarista SLASH sa okrem práce na sólovom albume venuje aj iným hudobným aktivitám. Momentálne nahráva aj časti albumu pre kapelu ADLER. na ktorej je hosťom. Kapela je projektom Slashovho bývalého kolegu z Guns N´ Roses Stevena Adlera. V kapele sa nachádzajú aj ďalší hudobníci, napríklad Jay Ruston (ANTHRAX). SLASH teda nezaháľa a poriadne pracovná dávka mu zjavne neprekáža.

Členovia floridskej formácie CATALEPSY založili novú kapelu, ktorá nesie názov EXOTYPE. Na novej kapele je zaujímavé hlavne to, že vo svojej tvorbe mieša metal, hardcore, elektronickú hudbu a dokonca aj dubstep! Že je táto kombinácia neskombinovateľná? Nuž, to necháme na vás, EXOTYPE už totiž zverejnili prvý singel s názvom Synthetics. Zarytých metalových fanúšikov takáto kombinácia pravdepodobne neosloví, no projekt môže zaujať ľudí, ktorí majú radi experimenty.