NOVÉ VIDEOKLIPY MAJÚ KORN A INSOMNIUM

Dnes vám ponúkneme nové videoklipy od KORN a INSOMNIUM. MARILYN MANSON zverejňuje podrobnosti o novom albume. Gitarista Ryan Roxie sa pridá opäť k Aliceovi Cooperovi. DOKKEN vydajú nový album. VREID budú koncertovať v Indii. NECROPHAGIA ponúkajú video trailer k nadchádzajúcemu DVD. Česká kapela MINORITY SOUND sa chystá do štúdia.
KORN majú nový videoklip ku skladbe Chaos Lives In Everything. Skladba sa nachádza na aktuálnom albume The Path of Totality. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

MARILYN MANSON zverejňuje podrobnosti o pripravovanom novom albume Born Villain, ktorý vyjde 1. mája. Na novinke bude 13 skladieb a pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork tejto nahrávky.

Gitarista Ryan Roxie sa znovu pridá k legendárnemu rockerovi Aliceovi Cooperovi, ale iba počas Cooperovho nadchádzajúceho turné.

Fíni INSOMNIUM nahrali nový videoklip ku piesni Regain the Fire, ktorá je z posledného albumu One For Sorrow. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

DOKKEN vydajú nový album Broken Bones niekedy v lete prostredníctvom Frontier Records. Bicie nahral na tomto albume Tommy Lee (MÖTLEY CRUE).

Zaujímavé koncerty odohrajú Nóri VREID, ktorí sa predstavia na 4 vystúpeniach v Indii.  Mimochodom, VREID sa stanú prvou nórskou metalovou kapelou, ktorá odohrá svoj koncert v National Opera House doma v Osle. Stane sa tak začiatkom júna.

Americkí deatheri NECROPHAGIA zverejnili trailer ku chystanému DVD The Gospel of Gore, ktorého vydanie sa očakáva koncom tohto roka. Kapela momentálne pracuje aj na novom albume, ktorý ponesie názov Whiteworm Cathedral a na pulty obchodov sa dostane prostredníctvom labelu Season of Mist. Presný dátum jeho vydania ešte nepoznáme. Trailer k DVD nájdete pod novinkami.

MINORITY SOUND se chystají do studia! Po dvou letech nás opět čeká nahrávání nového materiálu. 26.3.2012 proto vstoupíme na 14 dnů do studia Šopa, kde se Staňou Valáškem natočíme 8 věcí o předpokládané délce cca. 35 minut. Album ponese název The Explorer a textově se ponese v duchu jeho přechůdce, ale tentokrát se bude jednat o koncepční formu. Těšit se můžete jak na vylepšený songwriting, tak i novou produkci, kterou, jak jsme již dříve avizovali, bude mít ve finále na starosti kanadský soundtrackový hrdina Rom di Prisco. Album vyjde pod hlavičkou labelu Metalgate na podzim tohoto roku. O obal a celkovou grafickou stránku věci se postará Šárka „Sadiie“ Adamová. – Tlačová správa.