Najhoršie správy sa potvrdili. Ralph Santolla zomrel, rodina ho odpojila z prístrojov

Ralph Santolla upadol po infarkte do kómy, pri živote ho posledné dni udržiavali prístroje. Jeho rodina sa rozhodla hudobníka odpojiť z prístrojov.

Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že bývalý gitarista kapiel DEATH, DEICIDE, OBITUARY či ICED EARTH, Ralph Santolla, dostal 29. mája infarkt, po ktorom 31. mája upadol do kómy. Žiaľ, najhoršie predpoklady sa naplnili. Americký gitarista zomrel 7. júna. Potvrdil to už aj uznávaný magazín Decibel.

Ralph Santolla zomrel vo veku 51 rokov.

Sociálnymi sieťami sa chvíľu šírili správy o jeho úmrtí, ale aj o tom, že Santolla je ešte nažive. Podľa magazínu Decibel, a ďalších hudobných portálov, už medzi živými nie je. Dokazuje to aj jeden z posledných statusov na facebooku jeho mamy Sue Santolla-Rocha. „Ralph Santolla už neleží na lôžku v nemocnici Svätého Jozefa. Odišiel a je šťastný a pokojný v nebi. Milovala som svojho syna viac ako si dokážete predstaviť. Moje srdce je rozbité. Viem, že ma bezpodmienečne miloval a bude vždy so mnou.“

Santollova rodina sa rozhodla Ralpha odpojiť z prístrojov 7. júna a prihlásili ho ako darcu orgánov. „Príjemcovia jeho orgánov nevedia čo dostávajú, kým sa možno náhle nestanú sarkastickými, zábavnými, budú sa tetovať alebo začnú hrať na gitare. Ešte jedna vec. Jeho projekt DEVIL’S HIGHWAY bol pred dokončením. Bude to dokončené a to bude Ralphov odkaz,“ napísala jeho mama Sue.

Santolla mal 51 rokov. Česť jeho pamiatke.