VIDEO Z PRÍPRAV ALBUMU DRAGONFORCE

DRAGONFORCE zverejnili video zo zákulisia nahrávania albumu a pripravujú sa na turné. THE CULT zverejnili prvý singel z pripravovaného albumu. Ochutnávka nového albumu MANOWAR. Poznáme názov pripravovaného albumu SISTER SIN. NO RETURN vydajú nový album v apríli.
Britská power metalová formácia DRAGONFORCE vydá svoj nový album The Power Within  17. apríla prostredníctvom Roadrunner Records. Novinka bude obsahovať desať skladieb a kapela si pripravila sériu videí zo zákulisia nahrávania. Prvý diel vám prinášame na konci dnešných noviniek. Nový album bude pre kapelu prvým s novým spevákom Marcom Hudsonom a tak ich na severoamerickom turné, ktoré začína 21. apríla čaká zaťažkávacia skúška.

Legendárna rocková formácia THE CULT vydá 22. mája po piatich rokoch svoj deviaty štúdiový album. Novinka ude niesť názov Choice of Weapon a prvý singel For The Animals sa do rádií dostane už 26 marca. Kapela však tento prvý singel už zverejnila na internete a fanúšikovia si ho tak môžu vypočuť na tomto odkaze.

Aj fanúšikovia ďalšej legendárnej kapely sa dočkali nového albumu. Tentokrát je reč o MANOWAR. A práve fanúšikovia zohrali pred vydaním albumu dôležitú úlohu. Kapela si najvernejších fanúšikov pozvala do Holandska, kde sa album nahrával, aby si ako prví vypočuli úryvky z nového albumu a zhodnotili ich. Basák Joey DeMaio povedal, že bolo pre nich dôležité, aby fanúšikovia počuli úryvky z nového albumu ako prví, pretože práve im je album určený. Prvú ochutnávku z predstavenia albumu, ktorý by mal vyjsť na prelome júna a júla nájdete na konci dnešných noviniek.

Nový album vydá 22: mája aj švédska formácia so speváčkou v čele SISTER SIN. Pôjde o ich tretí štúdiový album bude niesť názov Now And Forever. Album bude nasledovníkom albumu True Sound of the Underground z roku 2010, ktorý sa umiestnil v prvej stovke rebríčka Top New Artist Albums. Kapela k novému albumu zverejnila aj cover.

Záplavu informácií o nových albumoch ukončíme pri francúzskej formácii NO RETURN. Po štvorročnej pauze prichádza s ôsmym štúdiovým albumom, ktorý pomenovala a Inner Madness a na verejnosť sa dostane 23. apríla. Album, o ktorý sa producentsky postaral Francis Caste bude obsahovať deväť zbrusu nových skladieb.