SÚŤAŽÍME O JEDEN VOĽNÝ VSTUP NA PARADISE LOST V KOŠICIACH

V krátkom časovom slede tu máme pre vás ďalšiu súťaž o voľný lístok, ktorý nám opäť venovala agentúra Obscure Promotion. V Košiciach vystúpia v rámci turné „Tragic Idol Tour 2012“ legendárni Briti PARADISE LOST, ktorí sa predstavia v klube Colloseum spoločne so SOEN. Koncert sa uskutoční v stredu 17. októbra a jeden z vás môže vyhrať naň jeden voľný lístok. Pravidlá sú stále rovnaké. Stačí, ak správne odpoviete na tri súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
1, Ku ktorej skladbe natočili PARADISE LOST videoklip z aktuálneho albumu „Tragic Idol“?
2, PARADISE LOST sa počas celej kariéry zameriavali dosť na vydávanie obrazových live záznamov. Ako sa volá prvý live koncert, ktorý vydali na DVD a v ktorom roku to bolo?
3, Ako sa volá kapela, ktorú si v roku 2011 založil gitarista Gregor MacKintosh?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Paradise Lost. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do nedele 14. októbra do 14. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň vo večerných hodinách. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaní iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.