NOVINKY OD CRADLE OF FILTH ALEBO KILLSWITCH ENGAGE

Paul Allender, gitarista CRADLE OF FILTH, bude prostredníctvom Skype učiť hru na gitaru. Metalcoreoví KILLSWITCH ENGAGE vydajú v apríli nový album. MERCENARY zverejnili nový videoklip. Kapela DANZIG bude oslavovať 25. výročie. NADER SADEK vydali live album spolu s DVD.
Gitarista anglických CRADLE OF FILTH Paul Allender bude prostredníctvom Skype učiť hru na gitaru. Paul Allender k tomu povedal: „Po tom, čo som 20 rokov profesionálny hráč, chcem učiť fanúšikov, ktorí budú mať záujem. Učím songwriting, aranžovanie, ako používať Pro Tools a rovnako poradím každému, kto chce v tomto odvetví uspieť.CRADLE OF FILTH sa zároveň pripravujú na severoamerické turné pre podporu ich nového albumu „The Manticore and Other Horrors“, kde vystúpia spolu s THE FACELESS, DECAPITATED a THE AGONIST.

KILLSWITCH ENGAGE vydajú 2.apríla u Roadrunner Records už svoj šiesty dlhohrajúci album pod názvom „Disarm The Descent“. Ukážku z tejto dosky v podobe skladby „In Due Time“ nájdete pod novinkami.

Through The Eyes Of The Devil“ je názov nového videoklipu dánskych melodických death metalistov MERCENARY. Kapela onedlho taktiež ohlási informácie ohľadom nového albumu.

Tento rok si pripomenieme 25. výročie kapely DANZIG a k tejto udalosti sa chystajú koncerty v Európe a USA, ktorých miesta a termíny budú oznámené už čoskoro. Na väčšine vystúpení uvidia fanúšikovia špeciálneho hosťa, a to  Doylea Wolfganga Von Frankensteina, ktorého môžete poznať z kapely MISFITS. Pre európskych fanúšikov to bude vôbec po prvýkrát kedy uvidia Danziga a Doylea spoločne na jednom pódiu.

„All star“ kapela NADER SADEK vydala live album pod názvom „Living Flesh“, ktorý bol nahratý počas ich koncertu 11. novembra v New Yorku. Album obsahuje aj DVD s celým vystúpením.