GAMMA RAY S NOVÝM EP, WITHIN TEMPTATION S NOVÝM LABELOM

GAMMA RAY budú mať nové EP. WITHIN TEMPTATION zmenili vydavateľa. ROB ZOMBIE a THE DILLINGER ESCAPE PLAN vydajú nové albumy. O živote Petera Steela vyjde kniha. GENERATION KILL pracujú na novej doske.
Kai Hansen, ktorý nedávno oslávil päťdesiatku, vôbec nelení. Hneď ako dokončil svoje povinnosti s kapelou UNISONIC vrhol sa opäť do práce, tento krát s GAMMA RAY. Títo nemeckí power metalisti totiž pracujú na novom EP, ktoré vydajú 15. marca pod názvom „Master Of Confusion“.

Holandská kapela WITHIN TEMPTATION odišla od vydavateľstva Roadrunner Records a upísala sa nemeckým BMG Rights. Na jeseň očakávajte nový album!

Očakávaný nový album od Roba Zombieho ponesie názov „Venomous Rat Regeneration Vendor“ a vyjde 23. apríla. Producentom materiálu bol Bob Marlette, ktorý predtým spolupracoval napríklad s BLACK SABBATH, ALICE COOPER alebo LYNYRD SKYNYRD.

THE DILLINGER ESCAPE PLAN
vlani na jeseň vstúpili do štúdia s producentom Steveom Evettsom (EVERY TIME I DIE, POISON THE WELL, SUICIDE SILENCE, SEPULTURA), kde nahrávali nový album, ktorý by mal vyjsť niekedy na jar.

Soul On Fire – The Life And Music Of Peter Steele“ je názov knihy Jeffa Wagnera, ktorá bude biografiou nezabudnuteľného Petra Steela. Kniha sa nebude sa zaoberať len hudbou, ktorú vytvoril v TYPE O NEGATIVE a CARNIVORE, ale bude obsahovať aj jeho triumfy či osobné trápenia, ktoré s tým prišli. Biografia Petra Steela by sa mala dostať na pulty predajní v októbri.

Kapela GENERATION KILL, kde pôsobí frontman thrash metalových EXODUS Rob Dukes, pracuje na svojom druhom dlhohrajúcom albume. Muzikanti sľubujú, že novinka bude odlišná od debutu a bude riadne heavy.