FLESHGOD APOCALYPSE ponúkajú ochutnávku z nového albumu. Správy aj od ENTOMBED či CELLAR DARLING

FLESHGOD APOCALYPSE vydajú nový album. ENTOMBED ponúkajú ukážku z nového živáku. CELLAR DARLING a ONSLAUGHT s novými klipmi. Slováci GROUND ZERO vydali nový album.

FLESHGOD APOCALYPSE

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE vydajú 24. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records nový album s názvom „Veleno“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe skladby „Sugar“, ktorú podporili aj videoklipom. „To, čo vidíte je trojročný zber potu, revolúcii, intenzívnych emócií a extrémnych problémov. Dokázali sme sami sebe, že sme silnejší ako kedykoľvek predtým, pohŕdajúc kompromismi. Nastavovali sme latku vyššie bez ohľadu na to o čo išlo. Každá skladba na albume je jedinečný kúsok – doslova žijúci a dýchajúci,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Francesco Paoli.

Švédi ENTOMBED zverejnili ukážku z nového živáku „Entombed – Live Clandestine“ a to v podobe skladby „Sinners Bleed“. Spomínaný živák (CD/LP) vyjde 17. mája prostredníctvom Threeman Recordings. Nájdete na ňom v dvoch rôznych verziách odohratý album „Clandestine“. Ako prvé orchestrálne prevedenie, o ktoré sa postaralo Malmö Symphony Orchestra And Choir a klasický koncert kapely. Koncert na nahrával 12. novembra 2016 v Malmö.

Švajčiarska formácia CELLAR DARLING má na svojom konte nový videoklip k piesni „Drown“ z chystanej štúdiovky „The Spell“. Novinka vyjde 22. marca u Nuclear Blast Records.

Britskí thrasheri ONSLAUGHT vypustili do sveta videoklip k novej skladbe „A Perfect Day to Die“. Song je rozlúčkou so zosnulými členmi MOTÖRHEAD, ktorí boli hlavnou inšpiráciou pre ONSLAUGHT. Ešte dodáme, že kapela pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume.

Prievidzká kapela GROUND ZERO vydala po deviatich rokoch od nahrávky „Vykopte hroby“ nový album nazvaný „Horší ako zver“, ktorý je dostupný na ich Spotify a Bandcampe.