ZÁBERY Z NAHRÁVANIA NOVÉHO ALBUMU BLACK SABBATH

BLACK SABBATH ponúkajú zábery zo štúdia. Poznáme názov nového albumu MEGADETH. TESTAMENT natočia DVD. ABORTED s novým videoklipom. DEMONICAL nahrávajú nový album.
Pozrite si video (pod dnešnými novinkami), ktoré ponúka krátky pohľad do štúdia legendárnych BLACK SABBATH. My pripomíname, že dlho očakávaný nový album vychádza 13. júna.

Super Collider“ je názov nového albumu MEGADETH. Vyjsť by mal v júni prostredníctvom nového labelu Tradecraft, ktorý vlastní Dave Mustaine. Taktiež bude nahrávaný v jeho vlastnom štúdiu.

Nové DVD od TESTAMENT vyjde na konci tohto roka prostredníctvom Nuclear Blast. Kapela ho bude natáčať 15. februára v New Yorku.

ABORTED zverejnili nový videoklip k skladbe „Expurgation Euphoria“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Global Flatline“. Videoklip nájdete nižšie.

Začiatkom februára vstúpili DEMONICAL do štúdia Necromorbus, kde začali nahrávať svoj štvrtý štúdiový album. Novinka bude mať názov „Darkness Unbound“. Kapela tvrdí, že nový album bude poriadne temný a zlovestný a má byť míľnikom nielen pre kapelu ale aj pre aktuálnu death metalovú scénu. Artwork albumu nájdete pod novinkami.