Majstri temnej atmosféry SEPTICFLESH zavítajú spoločne s KRISIUN a DIABOLICAL do Košíc

Začiatkom apríla dorazí na východ našej republiky vskutku zaujímavá zostava, ktorá musí potešiť každého priaznivca extrémneho žánru. Jeho rôzne vetvy totiž odprezentuje štvorica vynikajúcich kapiel na čele s dnes už takmer legendárnymi symfonikmi SEPTICFLESH!

SEPTICFLESH (Gre) – symphonic death metal
KRISIUN (Bra) – death metal
DIABOLICAL (Swe) – blackened death metal
SCIENCE OF DISORDER (Sui) – death/metalcore

Streda 3.4.2019, Košice – Collosseum Club
Štart: 18:00, vstupné: od 18 €

Po predlhých jedenástich rokoch sa do Košíc znovu vracajú nekorunovaní králi symfonického death metalu, grécki bojovníci SEPTICFLESH. Tí pred dvoma sezónami spoľahlivo zahriali bratislavské MMC, minulé leto maximálne rozdrvili open air festival Gothoom, no tentokrát došiel konečne rad aj na ďaleký východ a tunajší klub Collosseum.

Kapela brázdi cesty na podporu stále aktuálneho albumu „Codex Omega“, na ktorom Gréci opäť predvádzajú majstrovskú kooperáciu s pražským symfonickým orchestrom, čoho výsledkom je ďalší epický death metalový monument. Tvrdé projektily typu „Persepolis“, „Prototype“, „Martyr“ či „The Vampire from Nazareth“ poriadne preveria statiku tunajších stien.

O niečo podobné sa samozrejme pokúsi i známa brazílska stálica KRISIUN. Veľmi šikovní muzikanti odprezentujú najnovšiu placku „Scourge of the Enthroned“, no určite zaznie aj čo to z veľmi bohatej minulosti tohto fenomenálneho bratského tria z ďalekého Rio Grande Do Sul. Zabudnúť netreba ani na temných Švédov z DIABOLICAL (novinka „Eclipse“ vyšla v polovici februára) a pomerne neznámu švajčiarsku metalcorovú partičku SCIENCE OF DISORDER.

Vstupenky si môžete vopred rezervovať v klube, zakúpiť cez Ticketportal.sk alebo ich hľadajte pred koncertom na mieste konania.

FB Event

Plagát ku koncertu