Legendárna kapela MASTER mieri do Košíc: Collosseum v objatí majstra Speckmanna už o pár dní

Košický klub Collosseum privíta legendárnych deatherov MASTER.

MASTER (Usa/Cze) – death metal
SCHIZOGEN (Ua) – brutal death metal
CASSIOPEIA (SK) – modern metal

Sobota 18.3.2023, Košice – Collosseum
Štart: 19:30, vstupné: 15 € (predpredaj v klube / 20 € (na mieste)

MASTER je legendárna death metalová formácia basgitaristu, speváka a skladateľa Paula Speckmanna. Táto kapela bola jednou z prvých death metalových skupín vôbec. Zároveň bola aj jednou z najvplyvnejších v USA.

Skupina vznikla v roku 1983, o dva roky neskôr vydala svoje prvé demo, debutový album „Master“ vydala v roku 1990. Je obdivuhodné, že Paul Speckmann MASTER živí dodnes. Na konte majú 14 štúdiových albumov, samozrejme s rôznymi zostavami. Nateraz poslednú štúdiovku „Vindictive Miscreant“ vydali v roku 2018.

V roku 1999 sa Speckmann podieľal na projekte MARTYR a presťahoval sa do Čiech, konkrétne do Uherského Hradiště (kde žije doteraz), v tom čase sa stal aj členom inej legendárnej kapely – KRABATHOR.

Každipádne, kto navštívi v sobotu 18. marca košický klub Collosseum neoľutuje. Dostane nefalšovanú dávku poriadneho old school death metalu v podaní veľkej legendy. Spoločnosť im budú robiť Ukrajinci SCHIZOGEN, ktorí majú vo svojej diskografii zatiaľ dva zárezy. Večer otvoria Slováci CASSIOPEIA.

FB Event

Banner ku koncertu

Tlačová správa