Octopus pripravili na jún pre fanúšikov metalu veľkú lahôdku

AMON AMARTH, BEHEMOTH, TRIVIUM a POWER TRIP vystúpia o mesiac v Bratislave spolu na jednom pódiu.

BRATISLAVA. Na slovenských metalistov sa usmiala šťastena. Štyri zásadné metalové kapely – AMON AMARTH, BEHEMOTH, TRIVIUM a POWER TRIP, sa začiatkom leta stretnú v Bratislave na jednom pódiu. Na podujatí Octopus Live zahrajú už 11. júna 2019 v Incheba Expo Aréne.

Banner ku koncertu

Fanúšikovia sa môžu tešiť na neskrátené, plnohodnotné koncerty na veľkom pódiu v najväčšej hale bratislavskej Incheby. Organizátori pracujú na kompletnom technickom zabezpečení tak, aby každá z účinkujúcich kapiel odohrala plnú tzv. headline show. Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Lístocheck. Organizátori upozorňujú návštevníkov, že len lístky zakúpené cez listocheck.sk a s uvedeným skutočným menom držiteľa sú platné.

AMON AMARTH sú legendou severského melodického death metalu a ich popularitu v našich končinách dokazujú pravidelne vypredané koncerty. Po sold-out koncerte v Refinery Gallery v novembri 2016 sa švédski vikingovia vrátia na Slovensko aj s novým albumom “Berserker”. Popri nových skladbách zaznejú aj najväčšie hity a fanúšikovia sa môžu tešiť aj na tradične prepracovanú vizuálnu šou.

Poliaci BHEMOTH s charizmatickým lídrom Nergalom zasa platia za jednu z najvýraznejších metalových skupín v našom regióne. Z temného undergroundu sa húževnatí Poliaci rokmi prepracovali na pódiá najväčších festivalov a dnes už pravidelne vystupujú s kapelami ako METALLICA, SLAYER, či RAMMSTEIN.

TRIVIUM je dôležitým reprezentantom novej vlny amerického thrash metalu s výrazným vplyvom legendárnej a už spomínanej skupiny METALLICA. Štvoricu uzatvára POWER TRIP, predstaviteľ mladej thrash metalovej krvi.

V štyroch rôznych kapelách sa tak symbolicky spája žánrová aj regionálna pestrosť. Od škandinávskeho death metalu, cez stredoeurópsky black až po americký thrash-crossover.

Podujatie pod názvom Octopus LIVE prináša jedinečné koncertné podujatia, vystúpenia skupín, aké fanúšikovia tvrdej muziky inde nenájdu.

Vstupenky

FB Event

Tlačová správa