CHILDREN OF BODOM VYDAJÚ V JÚNI NOVÝ ALBUM

CHILDREN OF BODOM pracujú na novom albume, ktorý vyjde v júni. Informácie o chystaných nových materiáloch ponúkajú aj KYLESA, LEPROUS, RHAPSODY OF FIRE a EVILE. BORN OF OSIRIS majú namierené do štúdia. SEVENDUST natočili nový videoklip.
Nový album nazvaný „Halo Of Blood“ vydajú 7. júna Fíni CHILDREN OF BODOM. Materiál bolo nahrávaný v Danger Johny Studios v hlavnom meste Fínska v Helsinkách. Na novinke sa bude nachádzať desať skladieb. Ako hosť sa na v poradí ôsmom štúdiovom albume Childrenov predstaví Jeff Waters z ANNIHILATOR. Frontman CHILDREN OF BODOM, Alexi Laiho k Wattersovej účasti na albume povedal, „Hral som na albume „Metal“ od ANNIHILATOR v roku 2007, takže ako to vidím ja, Jeff Waters dlhuje CHILDREN OF BODOM sólo alebo dva! Je čas odplaty!“ Okrem artworku novinky nájdete hneď nižšie aj video trailer ku spomínanému albumu.

Americká kapela KYLESA vydá 24. mája prostredníctvom vydavateľstva Season Of Mist nový album pod názvom „Ultraviolet“. Na novinke sa bude nachádzať 11 skladieb.

LEPROUS oznámili, že 20. mája vydajú prostredníctvom labelu Inside Out svoj tretí štúdiový album. Jeho názov bude „Coal“. Ďalšie informácie ohľadom novinky sledujte na facebookovom profile kapely.

Live album „Live From Chaos To Eternity“ vydajú 3. mája RHAPSODY OF FIRE, teda partia muzikantov okolo Alexa Staropoliho. K dispozícií bude tento materiál ako 2 CD v digipackovom balení alebo v podobe 3 LP. Materiál bol zaznamenaný na poslednom európskom turné kapely na jar 2012.

Briti EVILE oznámili dátum vydania ich štvrtého štúdiového albumu, ktorý ponesie názov „Skull“. Novinka nahratá s producentom Russ Russellom (NAPALM DEATH, DIMMU BORGIR), uzrie svetlo sveta 27. mája prostredníctvom Earache Records.

BORN OF OSIRIS
vstúpia 1.apríla do štúdia spolu s producentom Nickom Sampsonom (I AM ABOMINATION, IN FEAR AND FAITH, ADESTRIA), kde budú nahrávať svoj nový, zatiaľ bezmenný album, ktorý by mal vyjsť v lete tohto roka. O mix sa postará Joey Sturgis, ktorý predtým pracoval napríklad s ASKING ALEXANDRIA alebo EMMURE.

Pozrite si nový videoklip od kapely SEVENDUST. Klip bol natočený ku skladbe „Decay“, ktorá pochádza z ich čerstvej, len včera vydanej novinky „Black Out The Sun“. Videoklip nájdete nižšie.