NOVINKY Z TÁBOROV KATAKLYSM ALEBO FINNTROLL

KATAKLYSM prezradili názov nového albumu. FINNTROLL majú nový videoklip. Fíni KALMAH a Francúzi DAGOBA chystajú nové albumy.
KATAKLYSM chystajú koncom roka, prípadne na začiatku toho nového, vydať nový album, ktorý sa bude volať „Waiting For The End To Come“. Vydanie by malo prebehnúť prostredníctvom Nuclear Blast Records. V úlohe producenta bude gitarista kapely Jean Francois Dagenais, ktorý už predtým pracoval napríklad s MALEVOLENT CREATION, MISERY INDEX alebo DESPISED ICON. O mix sa postará Chris „Zeuss“ Harris (SUFFOCATION, HATEBREED, ARSIS).

FINNTROLL natočili nový klip ku skladbe „Häxbrygd“, ktorú nájdete na ich horúcej novinke „Blodsvept“. Spomínaný klip nájdete zas pod dnešnými novinkami.

Fíni KALMAH vydajú 17. júna prostredníctvom Spinefarm Records svoj nový študiový album „Seventh Swamphony“. O mix a mastering sa postaral Jens Bogren (OPETH, SOILWORK, PARADISE LOST). Ako malú ochutnávku z tejto dosky zverejnili skladbu „Windlake Tale“.

Francúzi DAGOBA vydajú 27. mája svoj piaty štúdiový album „Post Mortem Nihil Est“. Na novinke bude 11 skladieb. O artwork (pod novinkami) sa postaral známy Seth Siro Anton (SEPTICFLESH).