MEGADETH UKÁZALI ARTWORK NOVÉHO ALBUMU

MEGADETH zverejnili artwork nového albumu. SPIRITUAL BEGGARS zas skladbu z nového albumu. REVOCATION dokončili práce na novom albume. SUICIDAL ANGELS oznámili názov nového albumu. HATRIOT s novým videoklipom.
MEGADETH zverejnili artwork nového albumu „Super Collider“, ktorý si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami. My ešte pripomíname, že nový album vychádza 4. júna.

Vypočujte si skladbu „Kingmaker“ od kapely SPIRITUAL BEGGARS, ktorá je z ich pripravovaného nového albumu „Earth Blue“. Ten sa na pulty predajní sa dostane už 16. apríla

REVOCATION dokončili práce na ich novom, zatiaľ bezmennom albume, ktorý má vyjsť v lete prostredníctvom Relapse Records. Frontman Dave Davidson k tomu povedal, „Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť, že nová nahrávka je kompletne dokončená. Toto CD obsahuje naše najlepšie veci a nemôžeme sa dočkať jeho vydania."

Grécki thrash metalisti SUICIDAL ANGELS nazvali svoj piaty štúdiový album, ktorý vyjde začiatkom nového roka „Divide And Conquer“. Nahrávanie má začať v mesiacoch júl a august. Podľa vyjadrenia kapely to bude ich najagresívnejší materiál.

Steve „Zetro“ Souza (ex – EXODUS, ex – TESTAMENT, ex – TENET) s jeho kapelou HATRIOT natočili nový videoklip ku skladbe „And Your Children To Be Damned“, ktorá je o krvavej Bátoričke a pochádza z ich debutového albumu „Heroes Of Origin“.