NOVÉ INFO OD SLIPKNOT, SEPULTURA, OBITUARY ALEBO PRONG

SLIPKNOT zverejnili názov a dátum vydania nového albumu a takisto aj nový singel. SEPULTURA vypustila do sveta ukážku z ich nového DVD. OBITUARY zverejnili novú skladbu. PRONG a KILLER BE KILLED nahrali nové videoklipy.
Už je to známe. Dlho očakávaný piaty štúdiový album od SLIPKNOT vyjde 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records a jeho názov je „5: The Gray Chapter“. Na novinke, ktorej artwork nájdete pod dnešnými novinkami, nižšie bude 14 skladieb a deluxe verzia bude obsahovať navyše aj dva bonusy. Pozor, pod novinkami si môžete vypočuť aj ich nový singel „The Devil In I“.

Ako už isto viete aj z našich noviniek, brazílska legenda SEPULTURA vydá 14. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eagle Rock Entertainment nové DVD s názvom „Sepultura And Les Tambours du Bronx: Metal Veins – Alive At Rock In Rio“, z ktorého zverejnili ukážku v podobe skladby „Territory“. Ako už napovedá aj názov, koncert odohrali na festivale Rock in Rio v roku 2013 spolu s francúzskou skupinou bubeníkov LES TAMBOURS DU BRONX,  ktorí používajú pre svoju hru 225 litrové barely. Ukážku známeho hitu nájdete pod novinkami.

Death metaloví veteráni OBITUARY zverejnili novú skladbu s názvom „Visions in My Head“ z ich nového štúdioveho albumu „Inked in Blood“, ktorý vyjde 27. októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Kapela PRONG natočila nový videoklip ku skladbe „Remove, Separate Self“ z ich aktuálneho albumu „Ruining Lives“. Videoklip nájdete nižšie.

Nový klip má aj kapela s hviezdnym obsadením KILLER BE KILLED, konkrétne ku skladbe „Snakes of Jehovah“, ktorá pochádza z ich aktuálnej debutovej nahrávky „Killer Be Killed“.