SPEVÁK AS I LAY DYING SI OBJEDNAL VRAŽDU SVOJEJ MANŽELKY

Dnes vám prinášame dve naozaj šokujúce správy. Spevák kapely AS I LAY DYING Tim Lambesis a bývalý gitarista OBITUARY a SIX FEET UNDER Allen West sú vo väzbe. SOULFLY podpísali zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast. AVULSED zverejnili artwork nového albumu.
Šokujúca správa prišla z tábora kapely AS I LAY DYING. Spevák tejto kapely Tim Lambesis bol zadržaný v Kalifornii potom ako vyšlo najavo, že plánoval vraždu svojej odlúčenej manželky Meggan, ktorá podala 20. septembra 2012 návrh na rozvod. Lambesis sa pri hľadaní osoby, ktorá by túto vraždu spáchala skontaktoval nechtiac s detektívom v utajení. Lambesis bol po zadržaní následne aj obvinený z objednávky nájomnej vraždy.

Až teraz sa verejnosť dozvedela, že bývalý gitarista OBITUARY či SIX FEET UNDER Allen West, bol koncom marca zatknutý. Stalo sa tak potom ako sa v jeho dome našli veci, ktoré sa používajú na výrobu metamfetamínu. Podľa dostupných informácii je West vo väznici na Floride.

SOULFY podpísali novú zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast. Kapela začne tento mesiac nahrávať svoj deviaty a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. O produkciu sa postará svetoznámy Terry Date, ktorý predtým pracoval s kapelami ako PANTERA, DEFTONES či SOUNDGARDEN.

Španieli AVULSED nedávno vstúpili do štúdia, kde nahrávajú svoj šiesty štúdiový album „Ritual Zombi“. Koncept albumu sa bude zaoberať témou zombie. Na albume bude deväť nových skladieb, vrátane troch inštrumentáliek, plus cover od legendárnej kapely DEATH „Zombie Ritual“. Album, na ktorom sa podieľa už aj nový bubeník Osckar Bravo bude mixovaný v Barcelone v Moontower Studios a o mastering sa postará Dan Swanö (EDGE OF SANITY, BLOODBATH, NIGHTINGALE). Vydanie novinky je naplánované na 31. augusta. Artwork nájdete hneď pod správou.