NOVINKY OD WHITESNAKE, PHILA ANSELMA ALEBO ORPHANED LAND

WHITESNAKE vydajú v krátkej dobe ďalší živák. Philip Anselmo (PANTERA, DOWN) zverejnil novú skladbu. ORPHANED LAND zas lyric video. Jon Oliva (SAVATAGE, JON OLIVAS PAIN) vydá sólový album.
Nedávno potom ako WHITESNAKE vydali v apríli živák „Made In Japan“ z japonského festivalu Loud Park, chystajú ďalší, presnejšie to bude dvojdisk pod názvom „Made In Britain/The World Record“. Po deviatich vypredaných koncertov vo Veľkej Británií a ďalších 87 vystúpení z celého sveta sa zrodila myšlienka vydať tento živák, ktorý vyjde 5. júla. Jeho artwork nájdete pod novinkami. A nezabudnite, že WHITESNAKE sa už 16. júna predstavia v Bratislave!

Na našich stránkach sme vás už informovali, že legendárny frotman PANTERY a DOWN, Phil Anselmo vydá 16. júla svoj prvý sólový album nazvaný „Walk Through Exits Only“. Tentokrát si už môžete vypočuť skladbu „Usurpers Bastard Rant“, ktorú Phil ponúkol ako ochutnávku.

Aj o chystanom novom albume ORPHANED LAND nazvanom „All Is One“, ktorý vychádza 25. júna ste sa mohli dočitať na našich stránkach. Izraelčania nám ponúkajú ochutnávku z nového albumu a to lyric video ku skladbe „Our Own Messiah“, ktoré nájdete pod dnešnými novinkami.

Jon Oliva z kapiel SAVATAGE alebo JON OLIVAS PAIN vydá 5. júna svoj prvý sólový album „Raise The Curtain“, na ktorom si nahral takmer všetky nástroje či vokály. Na albume, ktorý sa nahrával v Morrisound Studios s producentom Tomom Morrisom bude 11 skladieb plus jeden bonus.