FLESHGOD APOCALYPSE NAHRADÍ NA TOHTOROČNOM GOTHOOME ARKONA

Máme tu pre vás informáciu z kuchyne jediného slovenského metalového festivalu Gothoom 2013, ktorý sa uskutoční od 15. do 17. augusta v areáli jazera Tajch pri Novej Bani. Talianska kapela FLESHGOD APOCALYPSE nevystúpi na tomto ročníku. Organizátorom sa však za ňu podarilo veľmi rýchlo zohnať náhradu v podobe populárnej ruskej kapely ARKONA.
FLESHGOD APOCALYPSE nevystúpia na Gothoome z dôvodu výmeny európskych festivalov za turné po Amerike s kapelami RAMMSTEIN a WINTERSUN. Kapela prisľúbila, že sa posnaží prísť o rok, kedy by už rada prezentovala slovenskému publiku aj nový album,“ informoval na svojom facebooku hlavný organizátor festivalu Gothoom Peter „Doomas“ Beťko a pokračoval, „náhradou za Talianov sa stala kapela ARKONA, ktorá sa za posledné roky dostala medzi európsku špičku. Energická družina so speváčkou Mášou je plná folklórnych prvkov, pohanskej atmosféry, istotne poteší nielen skalných fanúšikov tohto žánru.

My ešte pripomíname, že počas 4. ročníka festivalu Gothoom sa môžete tešiť na také kapely ako ROTTING CHRIST, ANAAL NATHRAKH, WHITECHAPEL, ROOT alebo SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY.