Koncert METALLICY s orchestrom sa bude vysielať v kinách na celom svete, HELLOWEEN zverejnili ukážku z DVD

Koncert METALLICY s orchestrom sa bude premietať v kinách. HELLOWEEN zverejnili ukážku z nového DVD. TOOL prezradili názov nového albumu. KORN, IN FLAMES, HAMMERFALL a VISIONS OF ATLANTIS s novými videami. Novinky aj od BORKNAGAR, CULT OF LUNA, 1349, DRAGONFORCE a MGLA.

METALLICA

Legendárna štvorica METALLICA prezradila, že jej chystaný koncert s orchestrom zo San Francisa sa bude 9. októbra premietať v kinách po celom svete. Nahrávať sa bude na oboch koncertoch, 6. a 8. septembra a orchester povedie dirigent Michael Tilson Thomas. Štvorica hudobníkov odohrá niekoľko piesní z pôvodného live albumu „S&M“ z roku 1999, ale predstaví aj symfonické prevedenie nových skladieb.

Nemci HELLOWEEN zverejnili ukážku z chystaného DVD „United Alive“ v podobe piesne „Pumpkins United“. Spomínané DVD vyjde 4. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records a zachytáva masívne turné „Pumpkins United World Tour“, ktoré HELLOWEEN odohrali v rokoch 2017 a 2018 v zostave Andi Deris, Michael Kiske, Kai Hansen, Michael Weikath, Markus Grosskopf, Sascha Gerstner a Dani Löble.

Hudobní čarodejníci TOOL prezradili, že ich dlho očakávaný nový album nazvali „Fear Inoculum“. Nástupca ich zatiaľ poslednej dosky „10,000 Days“ z roku 2006, vychádza 30. augusta.

Americká formácia KORN sa hlási o slovo s novým klipom k songu „Cold“. Ten nájdete na ich novom albume „The Nothing“, ktorý uzrie svetlo sveta 13. septembra vďaka vydavateľstvu Roadrunner Records. O réžiu a animáciu videoklipu sa postaral Nicholas Fong.

Švédi IN FLAMES vypustili do sveta nové lyric video ku skladbe „Voices“ z aktuálnej dosky „I, the Mask“.

Kapela HAMMERFALL sa prezentuje s novým obrazovým materiálom ku skladbe „Dominion“ z rovnomenného albumu, ktorého vydanie je naplánované na 16. augusta u Napalm Records.

Nórska formácia BORKNAGAR zverejnila nový singel „The Fire That Burns“ z nového albumu „True North“. Ten sa na pulty predajní dostane 27. septembra vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Melodici VISIONS OF ATLANTIS natočili nový videoklip k piesni „A Journey to Remember“ z chystanej štúdiovky „Wanderers“. Tá vychádza 30. augusta u Napalm Records.

Post metalisti CULT OF LUNA vydajú 20. septembra prostredníctvom Metal Blade Records nový album „A Dawn to Fear“. Ako prvá ochutnávka z neho poslúži klipovka „The Silent Man“.

Nórski black metalisti 1349 oznámili, že 18. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist vyjde nový album s názvom „The Infernal Pathway“. Pod správou nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Enter Cold Void Dreaming“.

Power metalistom DRAGONFORCE vyjde 27. septembra u earMUSIC nový album „Extreme Power Metal“. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Highway to Oblivion“, podporenú aj videoklipom.

Poľskí black metalisti MGLA vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Age of Excuse II“ z chystaného, v poradí štvrtého albumu „Age of Excuse“. Ďalšie informácie kapela zatiaľ nezverejnila.