BOHATÉ NOVINKY: CARCASS, KORN, DREAM THEATER, TARJA A INÍ

CARCASS zverejnili oficiálny teaser k novému albumu. KORN a DREAM THEATER vydajú na jeseň nové štúdiové nahrávky. FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili novú skladbu. Phil Anselmo a Tarja majú nové videoklipy. RUNNING WILD vydajú nový album.
CARCASS vydajú 13. septembra po dlhých 17. rokoch ďalší štúdiový počin, ktorý nazvali „Surgical Steel“. Vy si môžete čas skrátiť pozretím oficiálneho teaseru práve k tomuto novému albumu. Teaser nájdete pod dnešnými novinkami.

KORN stanovili dátum vydania svojej novinky „The Paradigm Shift“ na 1. októbra. Album produkoval Don Gilmore (PEARL JAM, LINKIN PARK, BULLET FOR MY VALENTINE, LACUNA COIL). Na novom albume sa takisto podieľal aj navrátilec Brian „Head“ Welch.

Novinku očakávajte aj od progresívnych DREAM THEATER. Konkrétne, 24. septembra im prostredníctvom Roadrunner Records vychádza už vanásty štúdiový album, ktorý nazvali jednoducho „Dream Theater“.

Taliani FLESHGOD APOCALYPSE vydajú 16. augusta svoj tretí štúdiový album „Labyrinth“, z ktorého si môžete vypočuť skladbu „Elegy“. Tá sa nachádza pod novinkami.

Pozrite si nový videoklip, ktorý natočil Phil Anselmo ku skladbe „Bedridden“. Tá pochádza z jeho prvej sólovky „Walk Through Exits Only“. Klip nájdete pod novinkami.

Nový videoklip ponúka aj Tarja Turunen a to konkrétne ku skladbe „Victim Of Ritual“. Skladba pochádza z jej štvrtého štúdiového albumu „Colours In The Dark“, ktorý vychádza 23.augusta. Videoklip nájdete nižšie.

Fanúšikovia kapely RUNNING WILD si prídu na svoje 7.októbra, kedy Rolf Kasparek a spol. vydajú nový album, ktorý nazvali „Resilient“.