Legendy JUDAS PRIEST oslávia 50. výročie aj koncertom v Bratislave!

Jedna z najvplyvnejších heavy metalových kapiel sa predstaví na Slovensku v júli 2020.

JUDAS PRIEST (Gbr) – heavy metal

Piatok 24.7.2020, Bratislava – AXA Aréna NTC

JUDAS PRIEST

Vďaka agentúre Pro Music zažije Slovensko v lete 2020 neopakovateľný koncert legendárnych JUDAS PRIEST. Kapela získala v roku 2010 cenu Grammy za najlepšiu metalovú koncertnú skupinu. V roku 2017 boli nominovaní do rock ’n rollovej siene slávy a pred rokom vydali svoj 18. štúdiový album „Firepower“ (recenzia TU).

JUDAS PRIEST patria už 50 rokov k absolútnej špičke metalovej scény a stále tvoria nový materiál.

Legendárni Briti definovali zvuk a smerovanie metalovej hudby na niekoľko generácií dopredu. Inšpirovala sa nimi celá plejáda kapiel ako METALLICA, VAN HALEN či SLIPKNOT. Aktuálne vyrážajú na turné „50 Heavy Metal Years“. V rámci neho vystúpia aj v bratislavskej AXA aréne NTC 24. júla 2020.

Kapela vznikla v Birminghame a koncertuje od roku 1969. Oblečení v koži a ozdobení reťazami sa do povedomia fanúšikov dostali najmä skladbami ako „Living After Midnight“, „Breaking the Law“, či “Painkiller”. Sú typickými predstaviteľmi heavy-metalového žánru a to hudobne, ale aj vizuálne.

Do Bratislavy dorazí kapela v ustálenej zostave, ktorú tvoria spevák Rob Halford, gitaristi Glenn Tipton a Richie Faulkner, basgitarista Ian Hill a bubeník Scott Travis.

Vstupenky sú dostupné v predpredajnej sieti Ticketlive.sk.

FB Event

Tlačová správa