NOVINKY Z TÁBOROV DEEP PURPLE, MOTÖRHEAD ALEBO SOULFLY

DEEP PURPLE vydajú nové DVD. MOTÖRHEAD vydajú na jeseň nový album. SOULFLY prezradili názov novinky a mená hostí. Joey Jordison vydá so svojou kapelou debutový album. Nový klip od Britov BLACK TUSK.
V roku 1984 kapela DEEP PURPLE nahrala album „Perfect Strangers“  ktorý potom podporila následným turné a koncert v austrálskom Melbourne bol profesionálne zaznamenaný. Práve tento záznam sa objaví na ich novom DVD, ktoré má rovnaký názov ako spomínaný album, čiže „Perfect Strangers“, a vyjsť by malo 14.októbra. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

MOTÖRHEAD vydajú na jeseň tohto roku nový štúdiový album, ktorý nazvali „Aftershock“ a bude obsahovať 13 skladieb. Novinka sa nahrávala v Maple Sound Studios s producentom Cameronom Webbom.

Nedávno sme vás informovali, že SOULFLY vydajú 4. októbra nový album, ktorého poznáme už aj názov. Novinku Max a spol. pomenovali „Savages“. Na novinke je aj niekoľko hostí, konkrétne Mitch Harris (NAPALM DEATH), Maxov syn Igor (LODY KONG), Neil Fallon (CLUTCH) či Jamie Hanks (I DECLARE WAR).

Joey Jordison známy z pôsobenia v SLIPKNOT, nedávno založil bočný projekt SCAR THE MARTYR a 1. októbra vydajú prostredníctvom Roadrunner Records svoj debutový album, ktorý nazvali rovnako „Scar The Martyr“. 

Briti BLACK TUSK natočili nový videoklip ku skladbe „Truth Untold“, ktorá pochádza z ich čerstvého EP „Tend No Wounds“. Videoklip nájdete nižšie.