BEHEMOTH VYDAJÚ NOVINKU NESKÔR: SPRÁVY AJ OD KORN A SOULFLY

BEHEMOTH odkladajú vydanie nového albumu. KORN, SATYRICON a SOULFLY zverejnili nové skladby. KILLSWITCH ENGAGE lyric video a IWRESTLEDBEARONCE nový videoklip.
Poľskí rúhači BEHEMOTH odložili vydanie novinky „The Satanist“. Pôvodne mal nový album vyjsť na jeseň tohto roka, avšak kapela preložila vydanie až na rok 2014. Presný dátum zatiaľ nepoznáme. Ako ďalej informovala kapela, nový album bude – ako inak, podporený rozsiahlym turné.

KORN zverejnili singel „Never Never“ z ich nového albumu „The Paradigm Shift“, ktorý vyjde 8. októbra. Skladbu si môžete vypočuť na ich facebookovom profile.

SATYRICON vydajú 8. septembra rovnomennú novinku, z ktorej si môžete vypočuť skladbu „Our World, It Rumbles Tonight“. Na novom albume bude 10 skladieb, v limitovanej edícii ešte k tomu 3 bonusy. Skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Do tretice nová skladba, tentoraz od kapely SOULFLY, ktorá zverejnila lyric video k piesni „Bloodshed“. Tú nájdete na ich novom albume „Savages“, ktorý vychádza 4. októbra. Okrem spomínanej skladby nájdete pod dnešnými novinkami aj artwork nového počinu.

Kapela KILLSWITCH ENGAGE zverejnila ku skladbe „Always“ lyric video, ktoré nájdete na ich stále aktuálnom albume „Disarm The Descent“. Video je pod novinkami.

Pozrite si nový videoklip od IWRESTLEDBEARONCE a to ku skladbe „Boat Paddle“, ktorá pochádza z ich novej štúdiovky „Late For Nothing“. Klip nájdete nižšie.