ZAUJÍMAVÉ NOVINKY OD SEPULTURY, DEICIDE A DEVINA TOWNSENDA

SEPULTURA zverejnila artwork novinky. DEICIDE prezradili dátum vydania nového albumu. DEVIN TOWNSEND vydá nové DVD. OVERKILL a WHITECHAPEL sa nachádzajú v štúdiu.
Legendárna SEPULTURA vydá 25. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records  nový album „The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart“. Na novinke, ktorej artwork nájdete nižšie, bude 9 skladieb plus jeden cover od CHICO SCIENCE & NACAO ZUMBI.

Nedávno sme vás informovali, že DEICIDE vydajú nový album „In The Minds Of Evil“. Glenn Benton a spol. teraz zverejnili už aj dátum vydania, ktorý je 26. november.

DEVIN TOWNSEND
vydá 30. septembra nové DVD „The Retinal Circus“. Pôjde o záznam z minuloročného koncertu, ktorý odohral v Londýne.  Ukážku zo spomínaného DVD nájdete pod novinkami.

OVERKILL sú v štúdiu, kde začali nahrávať svoj nový album, ktorý by mal vyjsť v marci budúceho roka. O mix sa postará Greg Reely, ktorý mixoval aj ich aktuálnu dosku „The Electric Age“.

Aj WHITECHAPEL sa zavreli do štúdia, kde budú nahrávať svoj nový, zatiaľ bezmenný album. Nahrávať sa bude v štúdiu Audiohammer na Floride s producentom Markom Lewisom.