Brazílčania SEMBLANT sa chystajú po prvýkrát na Slovensko

Bratislavský koncert bude jedinou šou pre Česko, Slovensko, Maďarsko a Rakúsko.

SEMBLANT (Bra) – melodic death metal
AS I MAY (Fin) – modern metal
SECRET RULE (Ita) – melodic metal
VII ARC (Ger) – metal

Piatok 17.4.2020, Bratislava – Randal

Jedna z najznámejších brazílskych melodic death metalových kapiel SEMBLANT na čele s charizmatickou Mizuho Lin prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko. Tvorba kapely predstavuje jedinečnú zmes melodického death metalu s prvkami dark/gothického metalu.

Kapela vznikla v roku 2006 a po niekoľkých zmenách v zostave sa stabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších metalových kapiel v Brazílii. Navyše, je považovaná za jednu z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine.

Napriek svojím charakteristikám, nie je možné označiť presne zvuk kapely a presne ju zaradiť do hudobného štýlu. SEMBLANT majú extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma siedmimi strunovými gitarami a rýchlymi a presnými bicími), plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a sexi Mizuho.

Ako support sa predstaví fínska modern metalová kapela AS I MAY, ktorá kombinuje melodický metal, post hardcore a metalcore, talianska melodic metalová kapela SECRET RULE a nemecká metalová kapela VII ARC.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa