LAMB OF GOD S NOVÝM KLIPOM, TRIPTYKON VYDAJÚ NOVÝ ALBUM

LAMB OF GOD, KILLSWITCH ENGAGE a BROKEN HOPE majú nové videoklipy. TRIPTYKON prezradili dátum vydania nového albumu. PESTILENCE zverejnili novú skladbu.
Američania LAMB OF GOD natočili nový videoklip ku skladbe „Vigil“, ktorá pochádza z albumu „As The Palaces Burn“. Práve v tomto roku uplynulo 10 rokov od jeho vydania a 11. novembra vyjde v remastrovanej verzii. Spomínaný videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela TRIPTYKON vydá 14. apríla budúceho roka nový štúdiový album, ktorý nazvali „Melana Chasmata“. Podľa vyjadrení kapely to bude rozmanitý a vraj aj veľmi temný album.

Aj znovu aktívna kapela BROKEN HOPE ponúka nový a krvavý obrazový materiál ku skladbe „The Flesh Mechanic“, ktorá pochádza z ich comebackového albumu „Omen Of Disease“. Klip nájdete pod novinkami.

Do tretice ponúkame nový videoklip. Ten natočila skupina KILLSWITCH ENGAGE ku skladbe „Always“, ktorá je z ich aktuálnej dosky „Disarm The Descent“.

Holanďania PESTILENCE vydajú 12. novembra svoj siedmy štúdiový album „Obsideo“, z ktorého zverejnili lyric video ku skladbe „Necro Morph“. Video nájdete nižšie.