NOVINKA OVERKILL AŽ V JÚLI, ALICE COOPER NA METALFESTE

OVERKILL presunuli dátum vydania nového albumu. ALICE COOPER potvrdený ako jeden z healinerov českého MetalFestu. CULT OF LUNA a GOD SEED na spoločnom turné. Angličania AMPUTATED vydali nový album a je dostupný k vypočutiu.
Thrash metaloví veteráni z New Jersey OVERKILL presunuli plánované vydanie ich nového albumu z marca na júl 2014. Kapela stále pracuje na novom albume a oznamuje, že sa oplatí počkať.

ALICE COOPER je potvrdený ako jeden z headlinerov jedného z prvých letných festivalov na území Česka, a síce putovného festivalu Metalfest. Okrem neho sa od 30.5. do 1.6. môžete tešiť aj na SEPULTURA, DORO alebo RAGE a mnoho, mnoho ďalších skupín.MetalFest sa koná každoročne v Plzni.

Kapely CULT OF LUNA a GOD SEED sa v mesiacoch apríl/máj vydajú na spoločné európske turné. Najbližšie k našim hraniciam ich budete môcť vidieť v Krakove (30.4) a v Prahe (2.5.).

Anglická brutal death metalová kapela AMPUTATED vydala po štyroch rokoch nový štúdiový album nazvaný „Dissect, Molest, Ingest“. Vy si ho môžete vypočuť v celej dĺžke na ich bandcamp profile.