MEDZI HEADLINEROV TOPFESTU BUDE PATRIŤ AJ HELLOWEEN

Na Topfeste si zahrajú aj HELLOWEEN. Taliani LACUNA COIL zverejnili artwork nového albumu. Chris Barnes (SIX FEET UNDER) zverejnil novú skladbu svojho projektu IHATE. Gus G. (FIREWIND, OZZY) vydá sólový album.
Organizátori hudobného festivalu Topfest, ktorých v dňoch 26. – 28. júna prichýli letisko v Piešťanoch, poznajú meno ďalšieho zahraničného hosťa. Zoznam účinkujúcich doplní nemecká power metalová formácia HELLOWEEN. Tekvice vytvoria silný dvojblok so slovenskou stálicou TEAM a svoju šou rozbalia tesne pred ňou. Úspešní Nemci, ktorí patria k významným predstaviteľom metalu na európskej scéne, majú na konte už 14 štúdiových albumov. Jedným z prvých potvrdených účinkovaní legendárnej kapely v tomto roku je práve vystúpenie na Topfeste. Okrem HELLOWEENU sa návštevníci festivalu môžu tešiť aj na skupiny THIRTY SECOND TO MARS, SABATON, KABÁT, TEAM či HORKÝŽE SLÍŽE. Na 11. ročníku Topfestu sa predstavia aj Tomáš Klus, MANDRAGE, ZÓNA A, DESMOD, HEĽENINE OČI, Zuzana Smatanová a množstvo ďalších interpretov, ktorých menoslov sa bude ešte dopĺňať.  – Tlačová správa (zdroj: www.topfest.sk)

Ako sme pred nedávnom informovali, tak Taliani LACUNA COIL vydajú 31. marca nový album „Broken Crown Halo“, ktorý bude obsahovať 11 skladieb. Teraz vám ponúkame jeho artwork, ktorý kapela zverejnila. Pozrite si ho pod dnešnými novinkami.

Chris Barnes (SIX FEET UNDER, ex-CANNIBAL CORPSE) zverejnil novú skladbu „Seeing Red“ pod hlavičkou svojho projektu IHATE. Na zatiaľ bezmennom debutovom albume máme očakávať osem skladieb surového a brutálneho death metalu.

Uznávaný gitarista Gus G. (FIREWIND, OZZY OSBOURNE) vydá 17. marca prostredníctvom Century Media Records svoj sólový album „I Am the Fire“, na ktorom sa nachádza obrovské množstvo hostí ako napríklad Dave Ellefson (MEGADETH), Daniel Erlandsson (ARCH ENEMY), Mats Levén (CANDLEMASS) a mnoho ďalších. Nižšie nájdete aj videoklip ku skladbe „My Will Be Done“, ktorá sa nachádza na novom albume.