BEHEMOTH ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU, EDGUY NÁZOV NOVÉHO ALBUMU

BEHEMOTH zverejnili novú skladbu z očakávanej novinky. Poznáme názov nového albumu od EDGUY. AT THE GATES vydajú nový album.  ENTOMBED sa rozpadli na dve kapely. TANKARD sa chystajú do štúdia.
Poliaci BEHEMOTH ukazujú, že ich len tak niečo nezastaví. Po protestoch z katolíckych kruhov bol zrušený ich koncert na domácom festivale a namiesto trhania biblie sa momentálne rozoberá pálenie krížov na ich koncertoch. BEHEMOTH však všetkým neprajníkom ukazujú vztýčený prostredník a momentálne prebieha obrovské promo k ich novinke „The Satanist“, keď momentálne zapĺňajú titulky všetkých renomovaných metalových magazínov. A naviac, zverejnili novú skladbu „Ora Pro Nobis Lucifer“. Spomínaný nový album vyjde 7. februára. Teraz sa nechajte unášať tónmi zbrusu novej skladby, ktorú nájdete pod dnešnými novinkami.

Tobias Sammet prezradil, že nový v poradí desiaty štúdiový album od kapely EDGUY, sa bude volať „Space Police – Defenders Of The Crown“ a na pulty predajní sa dostane vyjde 18. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast.

Legendárna kapela AT THE GATES oznámila, že pracuje na novom comebackovom albume „At War With Reality“ a to dokonca v pôvodnej zostave, v akej nahrávali v roku 1995 ich zatiaľ posledný album „Slaughter Of The Soul“. Novinku očakávajte koncom roka.

Kapela ENTOMBED sa rozdelila na dva celky. Pôvodná zostava (čiže Petrov, Elgstrand, Dahlstedt a Brandt, okrem Alexa Hellida) bude vystupovať pod názvom ENTOMBED A.D. a tento rok vydajú aj nový album „Back To The Front“. V „pôvodnom“ ENTOMBED zostal iba gitarista Alex Hellid.

Pivní thrash metalisti TANKARD sa chystajú do štúdia vo Franfurkte, kde budú nahrávať nový štúdiový album „R.I.B.“ (Rest In Beer). Novinka vyjde v lete prostredníctvom Nuclear Blast Records.