Metalové novinky na úvod týždňa: ACCEPT, AMARANTHE, SÓLSTAFIR, DEVIN TOWNSEND či SURMA

ACCEPT prezradili detaily o novom albume. AMARANTHE, SÓLSTAFIR a SURMA s novými klipmi. DEVIN TOWNSEND ponúka ukážku z nového DVD/Blu-ray. NECROPHOBIC zverejnili novú skladbu. VOIVOD vydajú nový živák. GWAR s novým videom.

ACCEPT

Nemci ACCEPT prezradili, že ich nový album dostal názov „Too Mean to Die“. Svetlo sveta uzrie 15. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Nižšie nájdete aj nový videoklip k prvému singlu „The Undertaker“.

Švédska formácia AMARANTHE natočila nový videoklip k piesni „Fearless“ z čerstvej štúdiovky „Manifest“.

Islanďania SÓLSTAFIR majú nový obrazový materiál ku skladbe „Her Fall from Grace“. Spomínanú skladbu nájdete na albume „Endless Twilight of Codependent Love“. Novinka má dátum vydania stanovený na 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Kanadský hudobník DEVIN TOWNSEND ponúka ukážku z nového DVD/Blu-ray „Order of Magnitude – Empath Live Volume 1“ v podobe piesne „War“. Tento živák, ktorý uzrie svetlo sveta 23. októbra prinesie aj dokument (iba na Blu-ray) mapujúci jeho európske turné z roku 2019. Materiál bol zaznamenaný v Londýne v decembri 2019, v predposlednú noc turné na podporu albumu „Empath“.

Kapela SURMA nahrala nový videoklip k piesni „Until it Rains Again“ z chystaného debutu „The Light Within“. Ten oficiálne vychádza 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Death/black metalisti NECROPHOBIC zverejnili novú skladbu „Devil´s Spawn Attack“ s hosťujúcim Schmierom z DESTRUCTION. Ide o tretí singel z albumu „Dawn of the Damned“, ktorý vyjde 9. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Kapela VOIVOD oznámila, že 27. novembra jej prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový živák „Lost Machine – Live“. Materiál sa nahrával 13. júla 2019 počas koncertu v Quebecu v rámci turné k aktuálnemu albumu „The Wake“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe skladby „The Lost Machine“.

GWAR sa hlásia o pozornosť s live videom skladby „Sick of You“ s bývalým vokalistom Oderusom Urungusom, ktorý zomrel v roku 2014. Spomínaným videom dávajú do pozornosti album „Scumdogs of the Universe“, ktorý oslavuje 30. výročie od vydania – 30. októbra vyjde opäť, v zremixovanej verzii.