Legendárna METALLICA pracuje na nových piesňach. Pozrite si aj spŕšku nových klipov

METALLICA pracuje na novom materiáli. IN FLAMES, KILLER BE KILLED, SODOM, MY DYING BRIDE, DARK TRANQUILLITY, MACABRE a IMPERIAL TRIUMPHANT s novými klipmi. SCOUR vydajú nové EP.

METALLICA

Legendárna METALLICA pracuje na nových skladbách. „Sme tri až štyri týždne v serióznom móde písania. Zo všetkého čo sa deje – pandémia, požiare, politika, rasové problémy, a len z pohľadu na stav sveta, je ľahké sa dostať do depresívneho stavu. Ale pri písaní sa vždy cítim nadšený z toho, čo bude,“ vyjadril sa Lars Ulrich v rozhovore pre Rolling Stone. Lars sa pred pár týždňami taktiež posťažoval na tvorbu vo virtuálnom priestore. Hlavne na časové oneskorenia a na fakt, že nemôžu byť všetci štyria v jednej miestnosti, navzájom sa počuť a reagovať na seba.

Švédska formácia IN FLAMES sa hlási o slovo s novým videoklipom k piesni „Stay With Me“ zo stále aktuálnej nahrávky „I, the Mask“. Klip môžeme vnímať ako spomienku na koncertnú dobu pred pandémiou a aj ako nádej, že sa čoskoro táto doba vráti.

Švédi DARK TRANQUILLITY nahrali nový videoklip ku skladbe „Eyes of the World“ z pred pár dňami vydaného albumu „Moment“.

Kapela KILLER BE KILLED má nový videoklip ku skladbe „From a Crowded Wound“ z čerstvej štúdiovky „Reluctant Hero“.

Thrasheri SODOM natočili nový obrazový materiál k songu „Friendy Fire“ z chystanej dosky „Genesis XIX“. Tá vyjde 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Doom metalisti MY DYING BRIDE majú taktiež nový klip a to k titulnej piesni z čerstvo vydaného EP „Macabre Cabaret“.

Svojský videoklip nahrali aj rezníci MACABRE ku songu „Wheels on the Bug“, ktorý je vlastne prerábkou známej detskej piesne. Táto skladba sa ocitla na ich čerstvej štúdiovke „Carnival of Killers“.

Bohatú nádielku videoklipov dopĺňajú aj death metaloví avantgardisti IMPERIAL TRIUMPHANT a to ku skladbe „Excelsior“ pochádzajúcej z aktuálnej radovky „Alphaville“.

Formácia SCOUR na čele s Philom Anselmom (PANTERA) vydá 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nové EP „The Black EP“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe klipovky „Propaganda“.