NOVINKY OD BLACK LABEL SOCIETY, DRAGONFORCE ALEBO STERCORE

Američania BLACK LABEL SOCIETY nahrali nový videoklip. Vznikla nová „super“ kapela FIREBORN. DRAGONFORCE vydajú nový album. Slováci STERCORE natočili svoj prvý videoklip.
Kapela BLACK LABEL SOCIETY natočila nový klip ku skladbe „My Dying Time“ z ich chystanej novinky „Catacombs of the Black Vatican“. Nový album vyjde tejto americkej formácii už 7. apríla prostredníctvom labelu Mascot Label Group. Videoklip nájdete pod novinkami.

Lars Göran Petrov – spev (ENTOMBED), Victor Brandt – gitara (ENTOMBED), Alex Friberg – basgitara (NECROPHOBIC) a Fredrik Folkare – gitara (UNLEASHED, NECROPHOBIC) spojili svoje sily a založili novú death metalovú kapelu FIREBORN. Kapela je pripravená nahrať svoj debut, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte tento rok. Bubeník tejto smečky má byť oznámený čoskoro.

DRAGONFORCE vydajú 18. augusta prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC svoj nový album „Maximum Overload“. Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork pripravovaného albumu.

Deathcoroví Prievidžania STERCORE ponúkajú k pozretiu nový videoklip ku skladbe „Freedom Illusion“, ktorá sa bude nachádzať, spolu s ďalšími troma piesňami, na Split LP-čku s Portugalcami HOLOCAUSTO CANIBAL. Nahrávka uzrie svetlo sveta na prelome augusta a septembra pod taktovkou Rest Of Noise Productions. Klip sa natáčal 28. marca 2014 v objekte – Stará Čajka v blízkosti Bojníc. O tri dni nato bol celý objekt zbúraný, či už mali na tom podiel aj chalani, to posúďte sami. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.