KING DIAMOND a MERCYFUL FATE v roku 2022 vydajú nové albumy, POWERWOLF s ďalším klipom

KING DIAMOND a MERCYFUL FATE vydajú budúci rok nové albumy. POWERWOLF zverejnili novú skladbu. BODY COUNT pracujú na ďalšej štúdiovke.

KING DIAMOND

Kapely KING DIAMOND a MERCYFUL FATE vydajú v roku 2022 nové albumy. „V rámci písania sme ďaleko. Gitarista Andy La Rocque (KING DIAMOND) robí teraz druhé kolo vo svojej tvorbe a veľa vecí upravuje. Hank Shermann (MERCYFUL FATE) urobil to isté, a ja na tieto piesne čakám. Píšem aj svoje vlastné veci a k tomu, čo mi poslali, mám veľa vokálnych nápadov. Hudobne bude pri KING DIAMOND 60 percent tvorby odo mňa, vrátane všetkých textov. Príbeh pre album „The Institute“ je kompletne hotový a je to príbeh pre dvojalbum. Pri MERCYFUL FATE bude väčšina hudby od gitaristu Hanka Shermanna, ale aj niečo odo mňa. Novinka KING DIAMOND vyjde určite budúci rok. Vydanie MERCYFUL FATE bude pripravené taktiež na rok 2022, ale bude musieť počkať kým nebude KING DIAMOND hotový,“ vyjadril sa líder oboch kapiel Kim Bendix Petersen alias King Diamond v rozhovore pre Trunk Nation With Eddie Trunk. Mimochodom, tento dánsky vokalista prednedávnom oslávil 65. narodeniny.

Nemci POWERWOLF zverejnili novú, klipom podporenú skladbu „Dancing with the Dead“ z chystanej dosky „Call of the Wild“. Tá má dátum vydania stanovený na 9. júla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Rap metalová formácia BODY COUNT začala pracovať na novom albume. „Aj napriek tomu, že sme kvôli pandémii neboli schopní odohrať ani jediný koncert na podporu albumu „Carnivore“, rozhodli sme sa zahájiť práce na novom albume „Merciless“,“ uvádza kapela na svojich sociálnych sieťach.