BOHATÉ SPRÁVY OD ANTHRAX, SABATON, STRATOVARIUS, DEATH ANGEL

ANTHRAX vydajú nové DVD. SABATON a KILLER BY KILLED zverejnili nové skladby. DEATH ANGEL a STRATOVARIUS nahrali nové videoklipy. NOVEMBERS DOOM vydajú nový album. Rusi GRACE DISGRACED vydali druhý album.
Thrash metalové legendy ANTHRAX prezradili, že v auguste alebo septembri vydajú nové DVD z ich vystúpenia v Santiagu, ktoré sa uskutočnilo 10. mája 2013.

Švédi SABATON zverejnili lyric video ku skladbe „Resist and Bite“. Skladba sa bude nachádzať na ich novom albume „Heroes“, ktorý vyjde 16. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Lyric video nájdete nižšie.

Ďalší thrash metalisti, tentokrát DEATH ANGEL, natočili nový videoklip ku skladbe „The Dream Calls For Blood“ z ich rovnomenného albumu. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Pozrite si aj nový videoklip od power metalistov STRATOVARIUS, ktorý kapela okolo Tima Kotipelta nahrala k piesni „If the Story is Over“. Tá sa nachádza na ich aktuálnom počine „Nemesis“, ktorý bol 2. mája znovu vydaný a to tentokrát s DVD obsahujúcim 80 minútový dokument spolu s videoklipmi. Nový klip nájdete nižišie.

Hviezdne obsadená kapela KILLER BY KILLED v zložení Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY), Greg Puciato (THE DILLINGER ESCAPE PLAN, Troy Sanders (MASTODON) a Dave Elitch (ex-THE MARS VOLTA) vydá 12. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast debutový album „Killer By Killed“, z ktorého si môžete pod novinkami vypočuť skladbu „I.E.D.“.

Death/doomová kapela NOVEMBERS DOOM vydá 15. júla prostredníctvom vydavateľstva The End Records svoj deviaty štúdiový album „Bled White“.

Ruská brutal death metalová kapela GRACE DISGRACED, v ktorej čele stojí speváčka Polina Berezko, vydala 29. apríla svoj druhý štúdiový album nazvaný „The Primal Cause: Womanumental”, ktorý vydalo legendárne ruské ug vydavateľstvo More Hate Productions. O artwork albumu sa postaralumelec Nick Keller z Nového Zélandu. Kapela bude nový album krstiť 7. júna v moskovskom klube Little Rock. Viac informácií o tejto zaujímavej formácii nájdete na TOMTO ODKAZE.