NIGHTWISH PRACUJÚ NA NOVOM ALBUME, SEPULTURA S NOVÝM KLIPOM

NIGHTWISH začali pracovať na novom albume. Poliaci VADER zverejnili novú skladbu. SEPULTURA a URIAH HEEP majú nové videoklipy. Gitarista Jim Root bol vyhodený zo STONE SOUR. Tima Lambesisa (AS I LAY DYING) odsúdili na 6 rokov. Francúzi ECLECTIKA pripravujú špeciálnu edíciu nového albumu.
Klávesák Tuomas Holopainen z kapely NIGHTWISH strávil posledné týždne nahrávaním dvanástich demo piesní, s ktorými budú ďalej pracovať celá kapela, a ktoré sa objavia na novom štúdiovom albume. Ten by mohol uzrieť svetlo sveta do konca januára 2015. Viac informácií zatiaľ nie je kdispozícii. Ale ako poznáme Tuoamasa a spol. určite sa budeme môcť tešiť na niečo bombastické.

Poľskí death metalisti VADER zverejnili novú skladbu „Triumph of Death“ z ich chystaného albumu „Tibi Et Igni“, ktorý vyjde 30. mája prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Novú skladbu nájdete hneď pod správou.

Brazílska legenda SEPULTURA natočila nový klip ku cover verzii skladby „Da Lama ao Caos“ od CHICO SCIENCE & NACAO ZUMBI. Spomínaná pieseň pochádza z aktuálneho albumu SEPULTURY „The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart“. Videoklip nájdete nižšie.

Hard rockoví veteráni URIAH HEEP sa prezentujú novým videoklipom ku singlu „One Minute“ z ich nového albumu „Outsider“, ktorý vyjde 6. júna prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Records. Videoklip je nižšie.

Gitarista Jim Root bol vyhodený z kapely STONE SOUR. Spevák Corey Taylor to okomentoval, že je to najlepšie riešenie pre obe kapely, keďže obidvaja pôsobia ešte aj v SLIPKNOT. Jim Root sa nedávno vyjadril, že nemôže byť na dvoch miestach naraz a chce sa sústrediť na písanie skladieb pre nový album SLIPKNOT.

Spevák kapely AS I LAY DYING Tim Lambesis si vypočul konečný rozsudok a bol odsúdený na 6 rokov väzenia za to, že si chcel objednať vraždu svojej manželky.

Francúzska skupina ECLECTIKA zverejnila názov nového albumu. Novinka sa bude volať „Lure of Ephemeral Beauty“. Momentálne je fanúšikom k dispozícii 50 špeciálnych kópií. Každá z kópií prinesie unikátne umelecké dielo. Album si môžete objednávať prostredníctvom oficiálnej stránky kapely www.eclectika.fr. Pod správou nájdete aj jeden z artworkov spomínanej novinky.