NOVINKY OD ANTHRAX, SEPTICFLESH, ENTOMBED A.D. A MADBALL

Legendárna skupina ANTHRAX oznámila dátum vydania nového DVD. SEPTICFLESH, ENTOMBED A.D. a MADBALL zverejnili nové piesne.
Na našich stránkach sme vás už informovali o tom, že kapela ANTHRAX vydá nové DVD nazvané „Chile on Hell“. Momentálne už poznáme aj dátum vydania, ktorým je 16. september. DVD vyjde prostredníctvom labelu Megaforce Records a dostupné bude aj vo verzii Blu-ray. Materiál sa nahrával 10. mája 2013 v Teatro Caupolican v Santiagu.

Gréci SEPTICFLESH zverejnili skladbu „Prototype“ z ich chystanej novinky „Titan“, ktorá vyjde 24. júna prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist. Novú skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj ENTOMBED A.D. vypustili do sveta novú pieseň „Bedlam Attack“ z ich nového albumu „Back to the Front“, ktorý vyjde 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Pieseň si môžete vypočuť nižšie.

Do tretice nová skladba je od hardcoreovej kapely MADBALL. Volá sa „Doc Marten Stomp“ a bude sa nachádzať na novom albume „Hardcore Lives“, ktorý uzrie svetlo sveta 27. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínanú skladbu si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.