S NOVINKAMI SA HLÁSIA KORN, MADBALL, GRAVE DIGGER ALEBO ČAD

Na začiatok týždňa vám prinášame bohaté novinky. KORN zverejnili novú skladbu. MADBALL a GRAVE DIGGER majú nové videoklipy. Slovenské spolky ČAD a PHRAGMENTS zverejnili nové skladby.
Americká kapela KORN zverejnila novú skladbu „Hater“, ktorá je z rozšírenej verzie ich aktuálneho albumu „The Paradigm Shift“. Túto novinku nájdete pod dnešnými novinkami.

Hardcoreoví veteráni MADBALL majú nový videoklip ku piesni „Born Strong“ z ich deviateho štúdiového albumu „Hardcore Lives“, ktorý vyjde 27. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Klip nájdete nižšie.

Aj nemecká kapela GRAVE DIGGER sa prezentuje novým videoklipom. Obrazový materiál je ku skladbe „Hell Funeral“, pochádzajúci z ich novinky „Return of the Reaper“, ktorá vyjde 14. júla prostredníctvom labelu Napalm Records. Videoklip si môžete pozrieť pod novinkami.

Svätojurská úderka ČAD zverejnila novú skladbu s názvom „Hroby našich predkov“ z ich štúdiovej novinky „Čertova kovadlina“, ktorej mix sa robil v Mana Recording Studios. CD momentálne putuje do lisovne a v júli by malo uzrieť svetlo sveta. Ako inak, skladbu si môžete vypočuť nižšie.

Slovenský dark ambient projekt PHRAGMENTS zverejnil novú skladbu „The Followers“, ktorá sa objaví na chystanej kompilácii. Tá bude venovaná duševným chorobám a každá jedna pieseň na nej, bude predstavovať inú chorobu. Spomínaná pieseň od PHRAGMENTS je o vzácnej chorobe s názvom folie imposée a vy ju nájdete nižšie.